Activiteiten

Nazomermarkt -geannuleerd-

26
sep
Locatie: Dorpsweg 40, 3738 CG MAARTENSDIJK + Westbroekse Molenweg 28 Westbroek
Aanvang: 10:00 - 15:00

Welkom op de nazomermarkt en bij de fietstochten op D.V. zaterdag 26 september.

Deze markt staat in het teken van de ‘nazomer’, deze sferen en geuren komen terug in deze nazomermarkt. Wij voorzien u deze dag van diverse lekkernijen waar u het hele weekend nog van kan genieten. Op beide locaties is een standwerker aanwezig. 

Om de bezoekers te kunnen spreiden en afstand te bewaren wordt de markt bij het Hervormd Centrum en bij de Molen in Westbroek gehouden. Leuk om te combineren met een bezoek aan de Molenwinkel.
Wat is er deze dag te koop:

VERS GEBAKKEN STROOPWAFELS VAN MARKUS – SOEPEN VOOR THUIS -  HONING – KAAS – BROODJES WARME BEENHAM –  FRUIT - CADEAU ARTIKELEN - NOTEN – VLEES(WAREN) – SPEELGOED – BOEKEN – CD’S– KOFFIE EN GEBAK -  FOTO KAARTEN – BLOEMEN – ALOË VERA PRODUCTEN – KRINGLOOP ARTIKELEN – EN NOG VEEL MEER…

Fietstochten
Deze dag kunnen er 2 fiets(puzzel)tochten gereden worden van 28 of van 50 km. Beide routes bevatten diverse leuke stops en komen langs beide marktlocaties. De fietstocht brengt u op prachtige plekjes, langs afwisselende landschappen en hotspots in de omgeving van Hilversum, Loosdrecht, Loenen en Breukelen.

Aanmelden: voor D.V. 19 september 2020 op fietstochtmaartensdijk@gmail.com

Startpunt: Adullam Molenwinkel, Westbroekse Molenweg 28 in Westbroek

Startijd: tussen 09:30 – en 11:00 uur

Deelnemerskosten: €7,50 voor volwassenen, €5,00 per kind en €25,00 per gezin

Lunchpakket: te bestellen voor onderweg €6,00 p.p.

Fietsverhuur: €10,00 per fiets en €30,00 per elektrische fiets

 

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie