Over dit project

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Adullam biedt bewoners, deelnemers en logés een zinvolle dagbesteding zodat het gewone leven zoveel mogelijk ervaren kan worden. Van de deelnemers hoor je dan ook vaak dat ze ‘bakker’ zijn; niet een dagje vrij kunnen hebben, want: wie schenkt dan de koffie in? In 2019 staan wederom diverse projecten op stapel om het werkaanbod uit te breiden.
Na het vele werken is ontspannen en bewegen belangrijk. Passend bij de mogelijkheden van de zorgvragers schaffen we bewegingsmateriaal aan.

Beweegt u mee en steun u dit project?

Concrete doelen voor 2019
  • Er worden materialen aangeschaft om goed te kunnen werken. Dit betreffen een houtkloofmachine en een palletwagen. Ook gaan we actief op zoek naar extern werk.
  • Op Kinderboerderij Samenzó worden diverse hekken en palen vervangen en worden de huidige Tl-verlichting vervangen door LED verlichting.
  • Voor de kinderen van 12-18 jaar worden een wasmachine en wasdroger aangeschaft, zodat ze kunnen leren om hiermee om te gaan.
  • Er worden bewegingsmiddelen aangeschaft voor diverse groepen. Dit betreffen duo-fietsen, een bakfiets, fietslabyrint en een belevingstafel.
  • Bewoners van Beekheim zingen graag, hiervoor wordt een nieuw orgel aangeschaft.
  • Voor diverse groepen willen we belevingsgericht snoezelmateriaal aanschaffen. Voor ernstig meervoudig beperkten en ouderen wordt speciale apparatuur aangeschaft om het bewegen te stimuleren. Twee badkamers worden ingericht met bijvoorbeeld een bubbelbad zodat bewoners goed kunnen ontspannen.

Bekijk foto’s

Locatie(s): DAC Veldheim, Kroonheim, Muiderheim, DAC Horstheim, DAC Wilgenheim, KDC De Klimboom, Beekheim

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie