Cliënten vertellen

Ik ben... Margriet Haalboom

Ze moet al op de uitkijk hebben gezeten. Ineens staat ze buiten: een lachende Margriet Haalboom (24).


Lees meer

Ik ben...Nathan van Beek

Ik ben Nathan van Beek en ik zing graag. Het liefst met een psalmboek met plaatjes in mijn hand. Boekjes met dierenplaatjes zijn mijn favoriet. Ik kan daar een hele poos mee zoet zijn: plaatjes bekijken, de gebaren erbij maken… wat ben ik toch...
Lees meer

Ik ben Lenny Roodenburg

Ik ben Lenny Roodenburg en ik woon al acht jaar op Molenheim. Ik heb het daar erg naar mijn zin! Ik heb een hele mooie kamer! Mijn hobby's zijn: een mooi boek lezen, een cd luisteren, woordzoekers maken en visite ontvangen....
Lees meer

Ik ben...

Ik ben Harmke van Dieren en ik woon op Schoonsterheim in Staphorst. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ik vind het fijn om anderen te helpen. Ik speel graag een spelletje met mijn medebewoners. Ook ben ik creatief en maak ik mooie kaarten, die...
Lees meer

Ik ben...Marieke

Ik ben Marieke den Hartog en ik woon en werk in Nunspeet. Ik vind het fijn op de Eliëzerhof, omdat ik er altijd mag werken. We pakken drop, pannenkoekenmeel en thee in. Ook bakken we zelf in onze eigen bakkerij. Al mijn begeleiders en de ander...
Lees meer

Ik ben...Herman

Ik ben Herman Huisjes en werk met veel plezier op de Kroonhoeve. Elke morgen open ik het Rustpunt en zet ik de eier-kar aan de weg. Op woensdag is het echt mijn dag, klusjesdag! Daarnaast werk ik in de tuin en zorg ik goed voor onze cavia’s! &...
Lees meer

Ik ben...Gerrit Jan

Ik ben Gerrit Jan, een echte dierenvriend! Op kinderboerderij Samenzó zorg ik ervoor dat het goed gaat met de lama’s en de kangoeroes. Het is heel erg leuk, want de dieren zijn helemaal blij als ik er met mijn emmer aankom!
Lees meer

"De Heere heeft de begeleiders over mij gesteld"

Gerwin Mol (23) komt van oorsprong uit Rijssen. Sinds enkele jaren woont hij op Muiderheim in Genemuiden. Wie een praatje met hem aanknoopt, komt niet snel weg.
Lees meer

Mooie dingen van kralen maken.

Hallo allemaal! Ik ben Aron Kerpel en ik ben 9 jaar. Ik zit op de groep het Madeliefje op het Kinderdagcentrum van Waardheim. Ik ga nu al vijf jaar naar Waardheim, dat vind ik erg leuk.
Lees meer

Op de groep hebben we een waterbed!

Hoi allemaal!
Ik ben Lydia van de Belt en ik kom 2 daagjes op het Kinderdagcentrum Horstheim. De groep heet de Paddenstoel, daar vind ik het reuze gezellig. 
Lees meer

Alles op De Lindenhof is leuk!

Jintie Tippe logeert regelmatig bij logeerhuis De Lindenhof. Soms een midweekje, maar ook wel eens een weekend. “Ik vind het erg gezellig op De Lindenhof.”
Lees meer

Schoonmaken in de kerk is leuk!

Paula Verhagen werkt al 12 jaar op Waardheim. Paula woont nog bij haar ouders, overdag werkt ze op Waardheim. 
Lees meer

Wonen bij Adullam is super!

Gerwin van Asselt, woont in de weekenden bij zijn ouders en door de week woont hij in Staphorst op Lindenheim. "Daar heb ik mijn eigen kamer waar ik slaap en daar heb ik ook mijn eigen kantoor. Daar ben ik heel blij mee!"
Lees meer

Op de Kroonhoeve werken is leuk!

Gerrit Kleijer woont sinds 2006 op Kroonheim. Gerrit woont op wooncluster Kwikstaart. "Daar heb ik het erg naar mijn zin."
Lees meer

Genieten van de prachtige natuur

Bert woont sinds twee jaar op De 10 Domeinen in Uddel. Hij heeft een eigen appartement en krijgt begeleiding bij allerlei praktische dingen zoals huishoudelijke taken.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie