15

40 jaar Adullam, mede dankzij uw steun

Dit jaar bestaat Adullam 40 jaar, een periode waarin Adullam is uitgegroeid van een kleine vestiging tot landelijke organisatie met 15 locaties. Hier bieden betrokken medewerkers dagelijks zorg en ondersteuning vanuit Gods Woord aan mensen met een beperking. 

Zonder de steun van ouders, verzorgers, medewerkers, vrijwilligers, sponsors, adverteerders, donateurs en adviseurs hadden wij onze missie niet uit kunnen voeren. Daarom willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar bovenal past het ons om de HEERE erkentelijk te zijn voor het bereiken van deze mijlpaal.
 
Tijdens een speciale jubileumavond geven we iedereen gelegenheid om ons jubileum op afstand mee te vieren. Ouders, verzorgers, cliënten, medewerkers, vrijwilligers, sponsors, adverteerders, donateurs, adviseurs, collega-organisaties of in welke betrekking u dan ook staat tot Adullam,

Jubileumavond 40 jaar Adullam

Beleef mooie luistermomenten met bijdrages van Adullam cliënten vanuit de Oude Kerk in Barneveld. Cliënten vanuit alle locaties verzorgen bijdrages met muziek, gedichten of zang onder leiding van organist Pieter Heijkoop.

U kunt hieronder de jubileumavond nog bekijken. 

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie