Projecten die financiële steun kunnen gebruiken
 • Extra aandacht voor de Bijbelse identiteit

  De Bijbel heeft een grote plek binnen Adullam. Dat is een groot goed. Identiteit is kostbaar. De overheid vergoedt namelijk de kosten voor identiteitsgebonden zorg en begeleiding niet. Deze uitgaven mogen niet betaald worden van het normale zorggeld, want we willen niet dat de aandacht voor identiteit andere zorg in de weg staat. Als vrienden van Adullam nemen we een deel van de identiteitsgebonden zorg en indirecte kosten voor onze rekening.
  Lees meer
 • Zorgverlening klaar voor de toekomst

  Verhuiskosten, extra personeelsinzet voor nieuwbouw of het in stand houden van kleine locaties, deze kosten mogen niet ten koste gaan van het reguliere budget voor zorg en ondersteuning van onze cliënten. Om onze deelnemers toekomstperspectief te blijven bieden, doen we een beroep op u.
  Lees meer
 • Vervoer vanwege identiteit

  Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden centrum voor werk(en) en leren of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.
  Lees meer
 • Betere werk- en ontspanomgeving

  Financiële ondersteuning is nodig om aan te kunnen blijven sluiten bij de behoeften van onze zorgvragers en om onze zorgverlening te verbeteren.
  Lees meer
Bekijk alle projecten
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie