Kom alles te weten over Adullam

Kom alles te weten over Adullam

Geplaatst op 11-09-2015 in: Algemeen

U bent allen hartelijk welkom om ons open huis te bezoeken! We nodigen alle zorgvragers, hun vertegenwoordigers, Adullam-medewerkers, kerkenraden, donateurs, leveranciers en alle andere belangstellenden van harte uit.

Het open huis wordt gehouden op D.V. vrijdag 9 oktober van 18.30 tot 21.00 uur aan het Theaterplein 5 in Barneveld. U kunt parkeren op het Theaterplein (€ 0,50 per uur, max € 3,00) of op het parkeerterrein van de Gereformeerde Gemeente, Nairacstraat 24 te Barneveld (gratis, ±7 minuten lopen).

Kom naar het open huis en kom alles te weten over Adullam!

Officiële opening

Het open huis is georganiseerd ter gelegenheid van de officiële opening van het nieuwe Centraal bureau van Adullam. Na ruim 30 jaar heeft Adullam nu een eigen centraal kantoor, waar de ondersteunende diensten hun werkplek hebben, waar goede vergaderruimte is en waar allerlei Adullam-activiteiten kunnen plaatsvinden. Hiermee hoeven we voor allerhande zaken, zoals trainingen, introductiedagen en dergelijke, niet meer uit te wijken naar externe gelegenheden.                                    

Kom alles te weten over Adullam

Stel al uw vragen over de identiteitsgebonden zorgverlening en wat daarbij komt kijken. Wat doet Adullam om de identiteit gestalte te geven? Hoe leiden we onze medewerkers hierin op? Hoe bewaken we de kwaliteit van zorg en ontwikkelen we daarin? Ga in gesprek met de verschillende raden, zoals de Centrale Cliëntenraad, laat u informeren over de fondsenwerving en tal van andere zaken. Natuurlijk wordt u ook geïnformeerd over de nieuwe huisvesting en kunt u in gesprek gaan met de medewerkers van het Centraal bureau. Onze cliënten geven u graag een rondleiding door het nieuwe gebouw. U maakt onze cliënten helemaal blij door zelfgemaakte producten bij hen te kopen.

Maakt u onze cliënten blij door producten bij hen te kopen?  

Aanmelding gewenst

Om een beeld te hebben van het aantal mensen dat we kunnen verwachten, willen we u vragen zich aan te melden. Dit kan bij voorkeur via het onderstaande formulier, of door het sturen van een e-mail naar avandermeer@adullamzorg.nl. Het is ook mogelijk om uw komst telefonisch door te geven via telefoonnummer 088 238 55 26.

We kijken uit naar uw komst!

Dit formulier is uitgeschakeld.



 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie