Activiteiten

Comité Garderen en Uddel

  • Gelderland
  • Garderen
Comité Garderen is vlak na de oprichting van Stichting Adullam opgericht, op 10 oktober 1986. Comité Uddel bestaat sinds 20 mei 2016. We merkten dat we in elkaars vijver aan het vissen waren. Bovendien liep de samenwerking in diverse acties erg prettig, waardoor we hebben besloten om als één comite verder te gaan. Vanaf 2023 zijn we comité Garderen en Uddel.

We organiseren diverse activiteiten. Zo is er een krentenbroodactie rondom Pasen, een shopavond bij de Huyskweker rondom moederdag, een kleine verkoping om uw cadeaus voor vaderdag te kopen, een grote herfstfair in de herfstvakantie in 'De Beek-Uddel' en een oliebollenactie aan het einde van het jaar.

Reserveert u donderdag 19 oktober 2023 alvast in uw agenda voor de Herfstfair. Houd de nieuwsitems in de gaten voor de overige activiteiten.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Anneke Westerbroek
e: comite-uddel@outlook.com t: 06 44374241Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Adullam zorgt (ook) voor het milieu

Zorgkantoren en gemeenten verplichten Adullam om duurzaamheidsmaatregelen te nemen. De kosten om te verduurzamen willen we niet ten laste laten komen van het budget voor zorg en begeleiding. Prioriteit krijgen projecten die binding hebben met de cliënten.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie