Comité Hardinxveld-Giessendam

  • Zuid-Holland
  • Hardinxveld-Giessendam
Het initiatief tot het ontstaan van de landelijke Adullam stichting had zijn basis in de Giessendamse consistorie van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland. Zie ook de historie pagina van de Adullam-website.
 
Met een verkoping in 1985 tijdens een contact- en ouderdag is het plaatselijke comité ontstaan. Sindsdien worden er jaarlijks diverse verkopingen gehouden in Boven- en Beneden-Hardinxveld, Sliedrecht en Noordeloos. Er zijn meerdere winkeltjes en wordt tweedehands kleding ingezameld en verkocht. Verder worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals workshops, crea-ochtenden voor de kinderen, snoep-, snert-, stroopwafel-, oliebollenacties en nog veel meer.
 
Vele vrijwilligers zorgen er telkens weer voor dat al deze activiteiten succesvol kunnen zijn en er regelmatig een mooi bedrag kan worden overgemaakt naar de steunstichting. Maar tegelijk is het goed voor de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid tussen de gemeenteleden van de participerende kerkgenootschappen dit gemeenschappelijke doel zonder bijoogmerken te mogen dienen.
 
Vrijwilligers zijn altijd hartelijk welkom. Het is ook mogelijk om je maatschappelijke stage bij ons comité te doen. U/jij kunt je hiervoor opgeven via onderstaand formulier.
 

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Wim den Braber
e: den.braber@kliksafe.nl t: 06 20540483Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie