Werken en leren bij Adullam iets voor jou?

Een switch maken in je carrièreloopbaan doe je niet zomaar. Vaak gaan daar heel wat overpeinzingen, wikken en wegen aan vooraf. Wij maken jou graag enthousiast voor het werken en leren bij Adullam.

Joke: "Vanuit mijn eigen ervaring mag ik kinderen begeleiden"

Joke heeft vanuit haar gezin ervaring met kinderen met autisme. “Ik pak nu eigenlijk het mooiste stukje uit mijn baan als huismoeder, de opvoeding van kinderen, en dat zet ik twee dagen per week in op de Rehobothschool. Ik kan die ervaring nu weer gebruiken.”


kom D.V. 30 september naar onze informatieavond!
 
Wil jij onze zij-instromers ontmoeten en hun verhaal horen? Dan ben je van harte welkom op D.V. 30 september 2021 in Alblasserdam. Er is een informatieavond waar je kunt oriënteren en laten informeren over het werken in de gehandicaptenzorg. Wat betekent het leertraject en hoe word je begeleid? Het Hoornbeeck College geeft een inkijkje in het opleidingstraject en de praktijkopleider vertelt je hoe je tijdens je nieuwe baan en het leren begeleid wordt.

Aanmelden kan via hr@adullamzorg.nl, of app Ada via 06 37 18 40 23.
Locatie: Rembrandtlaan 102, Alblasserdam

Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse? 
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte moment!

Jacco: "Geen moment spijt om de bouw vaarwel te zeggen"

Als uitvoerder in de staalbouw heeft Jacco Slingerland een mooie baan met vrijheid, korte reistijden en financiële zekerheid. Toch switcht hij naar Adullam waar hij als werkbegeleider cliënten begeleidt op het dagactiviteitencentrum.


Laurens: "Voor mij zijn gehandicapten heel normaal en tegelijkertijd ook boeiend"

“Mijn werk als bakker was leuk, maar wel prestatiegericht. Altijd moeten dingen af. Nu werk ik niet voor mensen maar met mensen. Ik werk relatiegericht. Niet dat dat altijd makkelijker is, hoor. Een relatie opbouwen kost tijd. Maar als je dan samen met de cliënt een succes kunt vieren, dan geeft dat ontzettend veel voldoening. Dan merk je van hoeveel waarde je kunt zijn voor iemand.”


Praktijkopleider Herber: "Verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen is nodig om voor de cliënt te zorgen. Ze hebben je zo hard nodig!"

Zeven jaar werkt Herber de Jong als assistent accountant. Dagelijks is hij bezig met cijfers, maar steeds sterker dringt de vraag zich op of hij dit werk wil blijven doen tot aan zijn pensioen. Hij miste de mens achter de cijfers, vertelt hij later. Tijdens een vakantieweek met gehandicapten ervaart hij hoe mooi het is om te werken met deze mensen. “Ze zijn zo puur. Als ik nog iets anders in mijn leven wil leren, dan moet ik het nu doen,” besluit de dan 26-jarige Herber.


Eerst een dagje meelopen? Ook dat is mogelijk! 
Neem contact op met Ada van Lagen via hr@adullamzorg.nl of bel/app naar 06 37 18 40 23
"Werken met mensen en met je handen valt hier prachtig samen!"