Werken en/of leren bij Adullam iets voor jou?

Een switch maken in je loopbaan doe je niet zomaar. Vaak gaan daar heel wat overpeinzingen, wikken en wegen aan vooraf. Wij maken jou graag enthousiast voor het werken en leren bij Adullam.

Verhalen van medewerkers

Janneke: "Toen wist ik: bij Adullam wil ik niet meer weg"

Janneke Verhoeve-Janszen werkt sinds 2017 als uitzendkracht via Sorgh bij Adullam. Toen ze te horen kreeg dat vaste krachten de plaats in zouden gaan nemen van uitzendkrachten, werd het een reële mogelijkheid dat ze niet meer op de groep Rivierkade zou kunnen werken. Tenzij ze op het aanbod in zou gaan om in vaste dienst te komen werken. "Toen wist ik, ik wil hier niet meer weg," vertelt Janneke.

Very Intensive Care

Marry heeft al veel meegemaakt in haar leven, hierdoor heeft zij veel angsten. Om haar te helpen en perspectief te bieden is zij naar het VIC Workhome gegaan. VIC staat voor Very Intensive Care. Bekijk het hele verhaal van bewoner Marry en haar begeleiders in de onderstaande video.

Jacco: "Geen moment spijt om de bouw vaarwel te zeggen"

Als uitvoerder in de staalbouw heeft Jacco Slingerland een mooie baan met vrijheid, korte reistijden en financiële zekerheid. Toch switcht hij naar Adullam waar hij als werkbegeleider cliënten begeleidt op het dagactiviteitencentrum.

Joke: "Vanuit mijn eigen ervaring mag ik kinderen begeleiden"

Joke heeft vanuit haar gezin ervaring met kinderen met autisme. “Ik pak nu eigenlijk het mooiste stukje uit mijn baan als huismoeder, de opvoeding van kinderen, en dat zet ik twee dagen per week in op de Rehobothschool. Ik kan die ervaring nu weer gebruiken.”Praktijkopleider Herber: "Verantwoordelijkheidsgevoel en door-zettingsvermogen is nodig om voor de cliënt te zorgen.
Ze hebben je zo hard nodig!"

Zeven jaar werkt Herber de Jong als assistent accountant. Dagelijks is hij bezig met cijfers, maar steeds sterker dringt de vraag zich op of hij dit werk wil blijven doen tot aan zijn pensioen. Hij miste de mens achter de cijfers, vertelt hij later. Tijdens een vakantieweek met gehandicapten ervaart hij hoe mooi het is om te werken met deze mensen. “Ze zijn zo puur. Als ik nog iets anders in mijn leven wil leren, dan moet ik het nu doen,” besluit de dan 26-jarige Herber.Eerst een dagje meelopen? Ook dat is mogelijk! 
Neem contact op met Ada van Lagen via hr@adullamzorg.nl of bel/app via
6 37 18 40 23
“Ik zou nooit meer terug willen”