“Ik wist het direct: dát wil ik graag!”
Ik ben Marlies van Vliet en ben 22 jaar. Samen met mijn familie woon ik al heel mijn leven in een mooi dorpje in Gelderland. Na het voortgezet onderwijs heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW) gedaan, omdat ik graag met mensen wilde werken.

Met mensen werken houdt in dat je mensen ontmoet, samen praat, samen bezig bent, luistert naar elkaar en van elkaar leert. Dit zijn allemaal dingen die voor mij heel belangrijk zijn, zowel in mijn werk als ook in mijn privéleven.
 
Toen ik de SPW-opleiding deed, had ik in sommige periodes drie petten tegelijk op: student, stagiaire en oproepkracht. Dit was voor mij heel leerzaam, want ik kon op deze manier ervaring opdoen en ik kon datgene wat ik op school leerde direct in de praktijk toepassen.

Door mijn stages kwam ik erachter dat het werken met kinderen met een (verstandelijke) beperking echt bij mij past. Toen ik de vacature op Veldheim zag, wist ik het direct: “Dat wil ik graag!”… Ik heb gesolliciteerd en ben gelukkig aangenomen!
Wil je ook werken bij Adullam? Wil jij een rol spelen in de verzorging en begeleiding van mensen met een beperking? Heb jij aandacht voor de mogelijkheden en het ontplooien van talenten van je medemens? Vind je het belangrijk om identiteitsgebonden zorg te verlenen? Bekijk onze vacatures