Stage

Adullam ziet stagiairs als de toekomst voor de gehandicaptenzorg. In de afgelopen jaren is het aantal stageplaatsen binnen Adullam steeds toegenomen. Op deze manier komt Adullam tegemoet aan de vraag naar stageplaatsen vanuit de scholen en studenten. Beide ervaren het als waardevol om zo in een vertrouwde sfeer te kunnen leren en werken.
 
Alle locaties van Adullam zijn erkend als leerbedrijf door SBB. Per locatie is het verschillend voor welke stageplaatsen Adullam een erkenning heeft. Het Centraal bureau is een Ecabo-erkend leerbedrijf voor secretariële en administratieve stageplaatsen.

“Als stagiair hoor je er direct bij!”

Stageplaatsen voorzieningen

Voor de onderstaande opleidingen hebben we stageplaatsen. Volg je één van deze opleidingen, neem dan contact met ons op.
 • Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
 • Verzorgende IG (niveau 3)
 • Sociaal Agogisch Werk/ Maatschappelijke Zorg (niveau 4)
 • Verpleegkunde (niveau 4)
 • Social Work (niveau 6)
 • HBO-Verpleegkunde (niveau 6)
 • Associate degree in Social Work (niveau 5) 
Kijk op www.stagemarkt.nl welke voorzieningen van Adullam erkend zijn voor jouw opleiding.

Met het Hoornbeeck College onderhoudt Adullam nauw contact. Samen met Siloah en De Schutse communiceren we regelmatig met het Hoornbeeck College om goede afstemming tussen de school en het stage bedrijf te behouden.

Gildeleren

Daarnaast organiseert Adullam samen met het Hoornbeeck College het Gildeleren op Kroonheim. Zo komen in het derde leerjaar theorie en praktijk samen, waardoor je het vak goed leert. Meer weten? Lees hier meer of mail naar stage@adullamzorg.nl.

Stageplaatsen kantoorfuncties

Op het Centraal Bureau van Adullam hebben we stageplaatsen voor studenten die een economische, communicatieve, commerciële of administratieve opleiding volgen. Je kunt daarbij denken aan stageplaatsen op de volgende taakvelden:
 • (Directie)secretaresse / Managementassistente (niveau 3, 4 of 5)
 • Financiële administratie (niveau 3, 4 of 5)
 • HRM (niveau 3, 4 of 5)
 • Communicatie (niveau 4, 5 of 6)
 • Systeembeheer (niveau 4 of 5)

Aanmelding en begeleiding

Heb je belangstelling voor een stageplaats binnen Adullam? Neem dan contact op met één van onderstaande praktijkopleiders.

Stuur je e-mail naar de juiste praktijkopleider zodat je snel informatie krijgt over onze stagemogelijkheden.

De praktijkopleider coördineert en verdeelt de stagiairs over de verschillende stageplaatsen en stuurt de werkbegeleiders aan. De werkbegeleider is iemand die naast de stagiair op de werkvloer staat. Hij/zij heeft een minimaal gelijkwaardige opleiding genoten als de stagiair. De werkbegeleider biedt de stagiair de ruimte de doelgroep te leren kennen, te werken aan zijn eigen leerproces en het vak zich eigen te maken. Samen met jouw inzet, wordt hierdoor ook jouw stage een succes!
 
Wil je meer informatie? Voel je je aangetrokken tot onze doelgroep en onze organisatie? Weet je je verbonden aan onze Bijbelse visie (lees ook ons Identiteitsprofiel) en wil je solliciteren naar een stageplaats? Dan kun je een e-mail sturen naar de praktijkopleider(s) van de locatie(s) waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Marjolein Klompenburg, praktijkopleider voor de volgende locaties:
Carolien Vinke, praktijkopleider voor de volgende locatie:
Cobi Moréepraktijkopleider voor de volgende locaties:
Herber de Jong, praktijkopleider voor de volgende locaties:
Martijntje Muilwijk, praktijkopleider voor de volgende locaties:
Centraal Bureau, Barneveld, secretariaat, info@adullamzorg.nl.

Bij algemene vragen over stages kun je contact opnemen met Arieke Vos.

We wensen je een fijne stagetijd toe!

“Van uitzendkracht naar vaste dienst verrijkt mijn werk”