Winkel 'Vergeet-mij-niet'

Binnen DAC Veldheim bevindt zich de mooie winkel: ‘Vergeet-mij-niet’. Een toepasselijke naam voor zowel deelnemers, begeleiders als het assortiment. De deelnemers, omdat het de moeite waard is om aan ze te denken, zeker als u ziet wat ze allemaal zélf maken. De begeleiders, omdat ze plezier hun werk doen en de deelnemers elke dag weer motiveren om enthousiast te werken. Het assortiment, omdat als u wat weggeeft uit deze winkel, dan vergeet men u niet. Zo ziet u maar, een toepasselijke naam!


De winkel maakt al vele jaren deel uit van de wijk. Zo weten de wijkbewoners ons te vinden voor een leuk cadeautje, maar ook voor verse groenten in de zomermaanden. Op deze manier komen de deelnemers in contact met het maatschappelijk leven van Ede.

Burgemeester van Ede: “Hier moet je geweest zijn!”

Onze verse, zelfgemaakte bessensap uit eigen tuin is heerlijk, zeker als u bedenkt dat dit geheel door deelnemers is gemaakt.

Assortiment

In de winkel hebben we woonaccessoires, zelfgemaakte kettingen, armbanden, maar ook kruiden, ambachtelijk gemaakte advocaat en de bessensap uit eigen tuin. We beschikken over een groot assortiment (wens)kaarten en nog veel meer. Van harte welkom om eens rustig te komen kijken! Wij zijn elke werkdag geopend van 9.30 tot 15.45 uur.

Een mooie ketting past zeker bij uw zondags tenue en anders maken we er gewoon één die past…

Werkomgeving

In de winkel werken voornamelijk vrouwelijke deelnemers, waarbij eenieder haar eigen taak heeft. Zo heeft elke dag een ander de kassadienst. Wat we belangrijk vinden is dat de deelnemers de klanten helpen; hierbij houden de begeleiders op afstand een oogje in het zeil. Er werken hier heel zelfstandige dames!
 
Bij het maken van verkoopproducten, zoals de kettingen en armbanden, werkt de begeleiding mee. De overige artikelen worden ingekocht.
Adres en contactgegevens:
Projecten, welke de maatschappelijke participatie bevorderen, fungeren als dependances onder de dagactiviteitencentra. Zo is Winkel ‘Vergeet mij niet’ een dependance van DAC Veldheim. Voor verdere informatie over deze locatie kunt u contact opnemen met K. (Krijn) Kleppe, locatiemanager Wonen, Leren & Werken regio midden.

Winkel ‘Vergeet-mij-niet’
Bovenbuurtweg 33
6717 XA Ede
T 088 238 59 00
kkleppe@adullamzorg.nl
Bel Winkel 'Vergeet-mij-niet'
088 238 59 00

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie