't Kroontje

Elke werkdag komen deelnemers en begeleiders samen om de mooiste producten te maken. Iedereen heeft bij het maken van producten zijn eigen taak. Zo knipt de ene plaatjes uit, vouwt de andere geurzakjes van papier, maakt weer een ander geraspt zeep, totdat we met elkaar een mooi product hebben. Bij het uitdelen wordt er gekeken naar wat de deelnemers goed kunnen. Het is ons doel om elke dag te werken aan mooie producten, die we in het winkeltje, op de webshop van Adullam en op verkopingen kunnen verkopen.
 
Het maakt ons erg blij, wanneer er klanten in ons winkeltje komen. Op deze manier voelen wij dat ons werk belangrijk is en dat andere mensen blij zijn met ons werk. In ons winkeltje is van alles te koop, voornamelijk zelf gemaakte producten. Wij verkopen o.a. kaarsen, geurzakjes, fotokaarten, tekstborden, verschillende soorten slingers en nog veel meer.
 
Ook verkopen wij houtproducten, die gemaakt zijn door andere groepen op Kroonheim, zoals; haardhout, briketten, broodplanken, enz. Er worden ook seizoensgebonden producten gemaakt. In de herfst maken we bij voorbeeld vogelvoer etagères, terwijl er in de lente producten worden gemaakt met droogbloemen.
Adres en contactgegevens:
Zoekt u iets persoonsgebonden? Daar hebben wij ook verschillende dingen voor, bijvoorbeeld; vlaggenprikkertjes met foto of tekst die u in de hapjes kan steken, voor een verjaardag o.i.d. of speenkoorden met naam van de baby. Ook kunnen wij op onze slingers een naam of persoonlijke tekst maken. De persoonsgebonden producten maken wij op bestelling. Bel ons gerust wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn.
 
Atelier en winkeltje ’t Kroontje
’t Hof 12 Uddel
088-2385805
tkroontjekroonheim@adullamzorg.nl
Bel 't Kroontje
088 238 58 00

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie