't Kroontje

Wilt u op een leuke manier iets bijdragen aan het werk van Adullam? Kom dan eens naar ’t Kroontje. De cliënten verkopen hier allerlei zelf gemaakte en/of zelf ingepakte (cadeau) artikelen.  Cliënten verkopen hier onder andere ook hun zelfgemaakte zeepproducten. De opbrengst komt geheel ten goede aan deze vorm van activiteitenbegeleiding.
 
De locatie is een monumentaal gebouw, waar een zeepmakerij in gevestigd is met een mooi winkeltje waar onze producten verkocht worden. De sfeer proef je als je binnenkomt: warm en gezellig. Ook de lekkere geur speelt hierbij een rol.

Door de zeepgeur ruikt het altijd lekker en is het een feest om hier aan het werk te zijn.

Samenwerking

‘Het mooiste werk is samenwerken.’ Dat is precies wat hier gedaan wordt:
Bij het maken en inpakken van de producten heeft ieder zijn/haar eigen taak. De een sjouwt dozen, de ander zet alle spullen voor de producten klaar. Anderen schuren en verven mooie dienblaadjes of andere houten producten. Een ander maakt van de verschillende producten weer mooie cadeaupakketjes. Weer iemand anders zet alles neer in het winkeltje… Samen zorgen we voor mooie producten en hopen we dat er veel klanten komen!
De cliënten houden van het werken met de handen en samen zorgen we voor een leuk resultaat. Ook met de zepen maken we van alles, bijvoorbeeld handzeep, douchegel en dergelijke. Door de creativiteit van de cliënten, begeleiders en vrijwilligers zijn er elke keer weer nieuwe pakketjes te zien en te kopen.

Welkom…

U bent elke dag van harte welkom om in onze winkel eens rond te kijken. We zijn alle werkdagen geopend van 10.15 tot 15.30 uur. Wilt u een grotere bestelling plaatsen, bestel dan via T 088 238 58 89.

Tip: Denk eens aan eindejaarspakketten voor uw werknemers of een blijk van waardering voor de vrijwilligers van uw bedrijf!

We hebben verschillende prijzen en maken ook graag een pakketje naar uw zin en portemonnee. Wilt u een pakketje alleen met zeepproducten of alleen met kaarsenproducten? Of misschien beide? Neem gerust contact op.

Er zijn veel mooie dingen, elk seizoen ook weer anders! We bedenken elke keer weer nieuwe dingen! De pakketten combineren we ook met andere producten. Bijvoorbeeld autowasspullen, tuinartikelen, koekjespotten, vogelhuisjes, fakkels, tuinpotjes etc.. Omdat wij ook zelf de kaartjes aan een pakketje maken, kunt u aangeven wat u erop wilt hebben. Dit maakt het extra persoonlijk.

Veel mogelijk

De cliënten vinden het leuk om elke keer pakketjes te verkopen die ze zelf gemaakt hebben. En aan wie verkopen we deze pakketjes? Aan familie, begeleiders, stagiaires, vrijwilligers, bezoekers van ons winkeltje, aan comités en aan buurtbewoners. Maar ook op verkopingen, op vrouwenverenigingen, op/aan scholen en aan bedrijven. Dus aan heel veel verschillende mensen, zoals een bedrijf die elke maand onze pakketten aan (nieuwe) klanten geeft, aan scholen die dit aan overblijfmoeders geven, aan bezoekers van een bruiloft of receptie, als afscheidscadeautje enz. En aangezien wij van werken houden, vinden wij het fijn dat u onze producten koopt!

Begeleiding

De cliënten worden begeleid door twee begeleiders tijdens het werk, maar het is natuurlijk voor iedereen fijn om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen. Door een vast programma of een schema op te zetten, maken we dit mogelijk. Ook maken we hierbij gebruik van een stapsgewijze uitleg met behulp van pictogrammen. We kijken steeds weer wat de cliënten nodig hebben om een goede werkdag te hebben en is er tijd voor ontspanning na het werken. Ook spreken we met elkaar af wie welke corveetaken doet.

“Geeft u dat zeeppakket cadeau, of houdt u het zelf?”

Adres en contactgegevens:
Projecten, welke de maatschappelijke participatie bevorderen, fungeren als dependances onder de dagactiviteitencentra. Zo is Zeepmakerij 't Kroontje een dependance van DAC Kroonheim. Voor verdere informatie over deze locatie kunt u contact opnemen met dhr. A. (Bram) Aarnoudse, manager instelling.

Dependance Zeepmakerij 't Kroontje
‘t Hof 12
3888 MH Uddel
T 088 238 58 00
jfriezebos@adullamzorg.nl
Bel 't Kroontje
088 238 58 00

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie