't Hofje

Op het terrein van Kroonheim bevindt zich een winkeltje en theehuis, ’t Hofje genaamd. Hier vindt u een groot assortiment aan cadeauartikelen, kaarten, speelgoed en lingerie-artikelen.

Assortiment

In de winkel vindt u op de begane grond diverse woonartikelen, zoals lampen, beeldjes, vazen en (sier)servies. Een kleine moeite om uw huis gezellig te maken of een passend geschenk te vinden. Ook speelgoed voor kinderen is hier verkrijgbaar. Op de bovenverdieping is een ruim assortiment nachtmode, ondergoed en andere lingerie verkrijgbaar.

Welkom…

Winkeltje 't Hofje is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Wilt u graag met een groep een bezoek brengen? Dat is ook mogelijk buiten genoemde openingstijden. Neem gerust contact op met mw. G. Heijkoop, T 0342 74 50 14 of b.g.g. 06 19 89 73 07.

Vrijwilligers

Uit heel de streek, vanuit verschillende kerkelijke gemeenten, komen vrijwilligsters in de winkel helpen en bedienen in het theehuis. Gelukkig staat er een grote groep van zo’n 20 personen gereed om te bedienen en te helpen in de winkel.
Adres en contactgegevens:
Winkeltje ’t Hofje bevindt zich op het terrein van instelling Kroonheim. Voor verdere informatie over deze locatie kunt u contact opnemen met dhr. A. (Bram) Aarnoudse, a.i. manager instelling.

Winkeltje 't Hofje
‘t Hof 12
3888 MH Uddel
T 088 238 58 05
jfriezebos@adullamzorg.nl
 
Bel 't Hofje
088 238 58 05

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie