Streekheim

Streekheim is een nieuwe woonlocatie in Staphorst. In het voorjaar van 2021 zijn de bewoners hun nieuwe plekje ingetrokken. Streekheim staat op het terrein van dagactiviteitencentrum Horstheim.

Op Streekheim zijn bewoners vanaf 18 jaar en met verschillende beperkingen van harte welkom. Er zijn verschillende groepen binnen de woonvoorziening. Denk aan groepen waarbij bewoners behoefte hebben aan nabijheid en voorspelbaarheid, aan begeleiding of verzorging in het dagelijks leven of juist zelfstandig hun ding kunnen doen en hulp nodig hebben in zelfzorg. 

Begeleiders staan dagelijks klaar om de bewoners te begeleiden/verzorgen en ondersteunen in het ervaren van het gewone leven. Op Streekheim is één logeerplek om zo te kunnen wennen aan toekomstig wonen of het thuisfront even te ontlasten van zorg. 
Adres en contactgegevens:
Zoekt u ook waardevolle en veilige woonlocatie voor uw kind/familielid? Of heeft u zorg-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met zorgconsulent A. (Albert) van Elp. Hij staat u graag te woord. Lees ook de pagina op deze website over dagactiviteitencentrum.

Woonvoorziening Streekheim
Kerklaan 14
7951 CD Staphorst
T 088 238 57 00
streekheim@adullamzorg.nl

Plan hier uw route
Bel Streekheim
088 238 57 00

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie