Rietzanger-Zanglijster

De Rietzanger en de Zanglijster vormen samen één wooncluster binnen instelling Kroonheim.
 
De woongroepen Rietzanger en Zanglijster zijn groepen die sinds de opening van Kroonheim bestaan.
De bewoners van de Rietzanger zijn voornamelijk jonge bewoners. De leeftijd varieert van 18 tot 35 jaar. Van deze bewoners zijn er een aantal rolstoelafhankelijk.
De bewoners van de Zanglijster zijn oudere bewoners. Deze groep is er met name op gericht om vaardigheden zoveel mogelijk in stand te houden. De woongroepen liggen aan de rand van het bos. Dat maakt dat er gemakkelijk gewandeld kan worden in de prachtige natuur.

Overdag gaan de bewoners naar het dagactiviteitencentrum Kroonheim. Die bevindt zich op hetzelfde terrein. ’s Avonds, na het eten, is er ruimte voor een activiteit. Die verschilt per avond en kan variëren van kleuren tot glas wegbrengen naar de glasbak en van iets bakken tot een spelletje doen.

Medewerkers en vrijwilligers

Op Rietzanger en Zanglijster wordt door een enthousiast team zorg geboden aan de bewoners. Op deze manier dragen de medewerkers zorg voor een veilige leefomgeving.
Een aantal vrijwilligers is wekelijks op de groep actief. Er zijn vrijwilligers die strijken en vrijwilligers die een activiteit doen met één van de bewoners. Verder hebben een aantal bewoners een gastgezin, waar ze met veel plezier een bezoek brengen.
Adres en contactgegevens:
Wilt u uw kind/familielid aanmelden? Lees ook de pagina op deze website over wonen. Voor verdere informatie over deze locatie kunt u contact opnemen met dhr. A. (Bram) Aarnoudse, manager instelling.

Instelling Kroonheim, wooncluster Rietzanger/Zanglijster
't Hof 12
3888 MH Uddel
T 088 238 58 00
aaarnoudse@adullamzorg.nl
Bel Rietzanger-Zanglijster
088 238 58 00

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie