Kringloopwinkel De Horstenaar

Kringloopwinkel De Horstenaar is gelegen in het centrum van het mooie dorp Staphorst. Dit betekent dat de deelnemers tot op zekere hoogte deelnemen aan de maatschappij. Wat u ook koopt, groot of klein, u wordt geholpen door onze deelnemers bij het inpakken en afrekenen. 
 
In deze vriendelijke buurt werken de deelnemers met veel genoegen. Ook maken ze geregeld een praatje met klanten die in De Horstenaar komen.

Het helpen van klanten versterkt het gevoel van eigenwaarde en betrokkenheid in de maatschappij.

Wat bieden wij u in deze gezellige kringloopwinkel?

We bieden uiteraard alles wat een kringloopwinkel te bieden heeft. Van servies tot speelgoed, van kinderkleding tot dames- en herenkleding, van baretten tot dameshoeden, van boeken tot meubels, van (schemer)lampen tot doe-het-zelf-artikelen, kortom: een heel breed assortiment!

We verkopen een breed assortiment aan hoeden en baretten. Voor weinig geld een mooi hoofddeksel!

Welkom!

Mogen wij u uitnodigen om kennis te komen maken met kringloopwinkel De Horstenaar te Staphorst? Onze openingstijden zijn als volgt:
  • maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur;
  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur;
  • zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Binnen deze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 088 238 56 85. U kunt bij ons ook een afspraak maken om taarten en/of cakes af te halen, die door bakkerij Horstheim gebakken worden.

We kunnen ook grotere groepen ontvangen en schenken graag een kopje koffie voor u in, met een plakje eigengemaakte cake of een andere lekkernij. Natuurlijk uit de eigen Horstheim-bakkerij!

Gerund door deelnemers

De deelnemers zorgen ervoor dat alles doorgaat in de kringloopwinkel. Gebrachte artikelen worden door hen bekeken en eventueel nog schoongemaakt. Samen met de begeleiding bedenken ze een prijs voor het artikel. Heeft de deelnemer de mogelijkheid om te schrijven, dan schrijft hij de prijs op een etiket en voorziet het artikel ervan. Het artikel wordt door de deelnemer zelfstandig in de winkel gelegd, of er wordt samen met de begeleider gezocht naar een plekje op de afdeling die het beste past.
Als er klanten komen, helpen de deelnemers bij de kassa. We stimuleren hen zoveel mogelijk zelfstandig de taken te verrichten, maar waar nodig bieden begeleiders of vrijwilligers een helpende hand.

Heeft u nog goed bruikbare artikelen voor De Horstenaar? Welkom!

Enthousiast

Een groep van ongeveer acht deelnemers werkt dagelijks in de kringloopwinkel. Een begeleider en een vrijwilliger springen bij en begeleiden de deelnemers voor zover dat nodig is. Er is een grote club vrijwilligers die zich belangeloos inzet om ons te helpen in De Horstenaar. Zij zijn erg enthousiast over het werk dat we in De Horstenaar doen én maken het mogelijk om de kringloopwinkel ook op zaterdag open te houden!
Adres en contactgegevens:
Is dit een aantrekkelijke werkomgeving voor uw kind/familielid? Of heeft u zorg-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met zorgconsulent A. (Albert) van Elp, hij staat u graag te woord.  Lees ook de pagina op deze website over het dagactiviteitencentrum.

Dependance kringloopwinkel De Horstenaar
Burgemeester Van der Walstraat 27
7951 AK Staphorst
T 088 238 56 85 (bereikbaar binnen de openingstijden)
cfcwisse@adullamzorg.nl

Plan hier uw route
Bel Kringloopwinkel De Horstenaar
088 238 56 85

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie