DAC Veldheim

Een echte werksfeer, saamhorigheid, verbondenheid en gezelligheid, het zijn zomaar wat karaktereigenschappen van dagactiviteitencentrum (DAC) Veldheim. DAC Veldheim ligt in een mooie, rustige wijk van Ede en biedt diverse werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het sociale element speelt een grote rol op Veldheim. De één komt echt vooral voor  werk. Bij de ander geeft het samen optrekken en de gezelligheid de doorslag.

"Van elkaar leren en elkaar helpen is belangrijk!"


Lerend werken staat centraal. Zo heeft Veldheim een eigen trainingscentrum waar samen met de deelnemer stapsgewijs geleerd wordt om aan bepaalde doelen te werken. Door veel variatie te bieden in het aanbod van werk kan er optimaal worden ingespeeld op de behoefte van de deelnemers. Daarbij is het belangrijk dat de deelnemers werken op een eigen afdeling, met collega’s die bij elkaar passen qua interesses en communicatieniveau.

De Bakkerij

In Bakkerij Veldheim werken de deelnemers, samen met begeleiders en vrijwilligers, met plezier om een groot assortiment van het heerlijkste banket te bakken. U kunt het dagelijks vers bestellen! Neem hier een kijkje in de bakkerij. 

Winkel ‘Vergeet mij niet’

Winkel ‘Vergeet mij niet’ is een nostalgische winkel waar mooie en creatieve (cadeau)artikelen, kaarten en bakproducten worden gemaakt en verkocht. Neem hier een kijkje in de winkel.

De Werkplaats

In De Werkplaats worden diverse werkzaamheden verricht voor bedrijven zoals in- en ompakwerk en het omstickeren van diverse producten. Deelnemers krijgen de verantwoordelijkheid en kunnen zoveel als mogelijk participeren in de maatschappij. In ‘Het Achterhuis’ werken deelnemers die iets minder prikkels aan kunnen. Daar wordt in meer rust samen gewerkt.

Dienstverlenend werk

Er is een gezellige damesgroep die onder andere zorg draagt voor huishouding, koken en inpakken van snoep voor verkopingen. Een stoere herengroep verricht diverse klussen rondom het gebouw en in de wijk.

Intensieve zorg

Naast deze werkafdelingen biedt locatie Veldheim ook dagelijks intensieve begeleiding en zorg voor ernstig meervoudig gehandicapten (EMB-cliënten). Door vakbekwame zorgmedewerkers, ondersteund door orthopedagoog en fysiotherapeuten, wordt dagelijks professionele, belevingsgerichte zorg en activerende begeleiding gegeven aan deze speciale en kwetsbare doelgroep.

Identiteit

In deze actieve en inspirerende werkomgeving is de identiteit van Adullam de dagelijkse leidraad in het werk en de zorg. Zo begint en eindigt elke (werk)dag met Gods Woord waar samen over nagedacht en gesproken wordt. Daarnaast is er tijd voor ontspanning zoals samen zingen, tafeltennis, skelteren, sjoelen en wandelen. Naast de medewerkers zijn de vrijwilligers onmisbaar voor zowel de locatie als deelnemers. Elke dag staan er veel vrijwilligers klaar om hun kennis en vaardigheden in te zetten voor een ander. Een gezellige en collegiale sfeer is dé basis voor een fijne werkplek voor onze deelnemers.
Adres en contactgegevens:
Zoekt u ook waardevolle en zinvolle dagbesteding voor uw kind/familielid? Stel uw vragen aan locatiemanager P. (Peter) Verloop via 06 27 14 02 38. Of heeft u zorg-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met zorgconsulente J. (Jannie) de Graaf. Zij staat u graag te woord. Lees ook de pagina op deze website over dagactiviteitencentrum.

Dagactiviteitencentrum Veldheim
Bovenbuurtweg 33
6717 XA Ede
T 088 238 59 00
veldheim@adullamzorg.nl

Plan hier uw route
Bel DAC Veldheim
088 238 59 00

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie