Beekheim

Beekheim is een prachtige woonvoorziening gevestigd in het zuiden van Barneveld, aan de rand van woonwijk Veller. Kerkelijke gemeentes en het winkelcentrum liggen op korte afstand. Het heeft een rustige en moderne uitstraling waar bescherming en veiligheid geboden wordt.

Beekheim bestaat uit twee seniorengroepen, drie woongroepen en een twaalftal appartementen. Elke dag staan er enthousiaste medewerkers klaar die de begeleiding bieden die bewoners nodig hebben. Alle bewoners beschikken over hun eigen volledige woonruimte. Er zijn geen grote groepen, maar het is juist kleinschalig, wat rust en veiligheid biedt.

Ouderen

De twee woongroepen voor ouderen zijn gesitueerd op de begane grond. Deze groepen krijgen extra verzorging in verband met verminderde zelfredzaamheid en mobiliteit bij het ouder worden. Daarnaast worden er leuke en zinvolle dagactiviteiten georganiseerd door begeleiders en vrijwilligers.

Drie woongroepen

  • Er is een woongroep voor bewoners die houden van rust. Om deze rust te kunnen geven worden groepsmomenten en individuele momenten met elkaar afgewisseld. Samen met de begeleiders worden de bewoners gestimuleerd vast te houden aan de vaardigheden en beweging. Uitdagingen, passend bij de behoefte en mogelijkheden van iedere bewoner.
  • Er is een woongroep voor bewoners die houden van structuur. Op deze woongroep wordt structuur, duidelijkheid en ondersteuning geboden waar nodig is. Het accent ligt op het vergroten van praktische en sociale vaardigheden, het omgaan met het netwerk en het ondersteunen van de weerbaarheid.
  • Er is een woongroep voor jonge bewoners. Een actieve groep met goede ondersteuning van begeleiders, afgestemd op persoonlijke behoeften. Er heerst een gezellige onderlinge sfeer en de bewoners worden begeleid op het gebied van praktische en sociale vaardigheden en zelfstandigheid.

Appartementen

De bewoners op de appartementen wonen zelfstandig. Ze zorgen voor zichzelf binnen hun mogelijkheden en de begeleiding is meer gericht op het ondersteunen van hun zelfstandigheid.

Logeren

Er zijn twee kamers voor logeeropvang. Bij logeeropvang biedt Beekheim zorg aan alle jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking die (intensieve) verzorging/begeleiding nodig hebben.

Er heerst een warme en open sfeer met hart voor de zorg!
 

 

Inzet

Voldoende bewegen is voor iedereen belangrijk! Zo ook voor de bewoners van Beekheim. Daarom is er een fitnessruimte beschikbaar waar iedereen gebruik van kan maken. Elke dag steken de medewerkers hun handen uit de mouwen en samen met de bewoners zorgen ze voor een betrokken en positieve sfeer. Naast de medewerkers zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten voor allerlei hand- en spandiensten. Van huishoudelijke en technische taken tot aan het doen van activiteiten op de groep. Ook deze mensen zijn onmisbaar!
Adres en contactgegevens:

Heeft u een kind/familielid die een veilige woonomgeving zoekt waar begeleiding en zelfstandigheid goed op elkaar worden afgestemd? Heeft u daar vragen over? Neem contact op met locatiemanager P. (Peter) Verloop via 06 27 14 02 38. Of heeft u zorg-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met zorgconsulente J. (Jannie) de Graaf. Lees ook de pagina op deze website over wonen.

Woonvoorziening Beekheim
Ds. E. Fransenlaan 9
3772 TX Barneveld
T 088 238 59 60
beekheim@adullamzorg.nl

Plan hier uw route

Bel Beekheim
088 238 59 60

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie