Bakkerij Veldheim

Elke dag wordt er met veel plezier gewerkt aan het klaarmaken van heerlijke bakproducten. We draaien onze hand niet om voor een grote bestelling of een heerlijke verjaardagstaart. We maken elke dag weer een feest van uw bestelling.

Hebt u het al geproefd? Onze heerlijke ambachtelijke appeltaart! Bel: 088 238 59 10

De deelnemers werken zelfstandig aan het bereiden van de producten, ze weten wat ze moeten doen. Een ieder doet zijn eigen dingen, hetzij elke dag hetzij op toerbeurt. De begeleiding en vrijwilligers werken mee en geven begeleiding.

Bekijk hier ons assortiment!

Let op: Vanwege de coronamaatregelen werken er minder deelnemers in de bakkerij. Daardoor is onze productiviteit lager en kunnen we niet alle bestellingen aannemen. Houdt u hier rekening mee? 

Voor het plaatsen van uw bestelling kunt u bellen naar de bakkerij: 088 238 59 10. Let op: geef uw bestelling op tijd door! Wij ontvangen graag twee dagen van te voren uw bestelling. Ook kunt u een e-mail sturen naar bakkerijveldheim@adullamzorg.nl. Bij het doorgeven van uw bestelling graag uw naam en telefoonnummer vermelden.

Uw bestellingen kunnen elke werkdag (maandag-vrijdag) opgehaald worden tussen 14:00 en 15:00 uur. In overleg is een ander tijdstip mogelijk. Bel gerust!

Adres en contactgegevens:
Projecten, welke de maatschappelijke participatie bevorderen, fungeren als dependances onder de dagactiviteitencentra. Zo is Bakkerij Veldheim een dependance van DAC Veldheim. Voor verdere informatie over deze locatie kunt u contact opnemen met K. (Krijn) Kleppe, locatiemanager regio midden.

Bakkerij Veldheim
Bovenbuurtweg 33
6717 XA Ede
T 088 238 59 10
kkleppe@adullamzorg.nl
Bel Bakkerij Veldheim
088 238 59 10

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie