Bakkerij Horstheim

In de bakkerij op DAC Horstheim en zorgboerderij Druivenstein worden de lekkerste producten gebakken. Wekelijks worden ongeveer 100 producten gebakken en verkocht! Veel particulieren bestellen hun verjaardagstaarten bij ons, maar ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden. En terecht, want voor de prijs hoeft u het niet te laten en het smaakt nog heerlijk ook!

Welkom!

U kunt uw bestelling doorgeven door te bellen naar DAC Horstheim (088 238 56 50), of te bellen naar Druivenstein (088 238 56 70).U kunt natuurlijk ook bij kringloopwinkel De Horstenaar binnenlopen om uw bestelling door te geven.We stellen het op prijs als u uw bestelling drie dagen van tevoren opgeeft.
 
Een greep uit ons assortiment:
 
 Cake  € 4,50
 Appelcake  € 4,50
 Kruidcake  € 4,50
 Chocoladecake  € 4,50
 Appeltaart  € 9,00
 Monchoutaart (aardbei of kers)  € 8,50
 Kwarktaart (perzik, mandarijn, kers of aardbei)  € 8,50
 Appelroomtaart  € 10,00

Klik hier voor onze actuele prijslijst en voor nog meer taarten!
Staat uw favoriete smaak er niet bij? Onze deelnemers vinden het een uitdaging om ook eens iets anders te maken; vraag er gerust naar.
U kunt uw bestelling afhalen bij DAC Horstheim, Druivenstein of De Horstenaar.

Deelnemers zijn trots als ze horen dat ‘die cake van Horstheim zo lekker is’!

Zoveel mogelijk zelfstandig

De recepten van de bakproducten staan stapsgewijs beschreven op een bak-kaart. Nieuwe deelnemers worden de eerste tijd begeleid bij het bakken en zo werken we naar zelfstandigheid toe. Hierdoor kunnen deelnemers de cakes en taarten voornamelijk zelfstandig maken. Begeleiders bedienen de oven (gelet op de veiligheid) en bieden hulp bij het bakproces als iets niet lukt.
Ook bij het maken van deze producten is het mogelijk om werk aan te bieden op het eigen niveau. Zo kan iedere deelnemer zelfstandig een cake maken. Het maken van appelroomtaarten vergt meer (fijn-motorische) handelingen. Dit kost wat meer moeite en velen hebben daarbij nog hulp nodig. Na het bakken maken we de keukenmaterialen schoon. Ook dit kan, onder controle, geheel zelfstandig plaatsvinden.

Nieuwbouw voor DAC en woonlocaties Staphorst!

Bekijk hier de foto's van de sloop en de bouw van het DAC en de nieuwe woonvoorzieningen in Staphorst!
Adres en contactgegevens:
Bakkerij Horstheim
Kerklaan 14
7951 CD Staphorst
T 088 238 56 50
ljkoekoek@adullamzorg.nl
Bel Bakkerij Horstheim
088 238 56 50

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie