Bakkerij en chocolaterie De Likkepot

In onze bakkerij & chocolaterie De Likkepot bereiden we alle producten met ‘zorg’.  Er werken 9 deelnemers met een licht tot matige verstandelijke beperking. Samen met hun begeleiders dragen zij er zorg voor, dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip klaarstaat. De producten die wij vanuit onze bakkerij en chocolaterie verkopen, zijn allemaal van topkwaliteit en bereid met de beste ingrediënten en vooral heerlijk van smaak. Ons assortiment is veelzijdig, uitgebreid en kenmerkt zich door een keuze met voor ieder wat wils. Op onze bestellijst kunt u al onze producten terugvinden.
 
De negen deelnemers werken met veel plezier in de bakkerij aan de heerlijke producten die gemaakt worden. De geur van de heerlijke bakkerijproducten verleidt menigeen tot het kopen van iets lekkers. En uit het feit dat ze nadien terug blijven komen, is de conclusie te trekken dat de producten in de smaak vallen en dat het voor een schappelijke prijs meegenomen kan worden.

De geur van de heerlijke bakkerij- en chocoladeproducten verleidt menigeen tot het kopen van iets lekkers.

Breed assortiment

U kunt uw keuze maken uit de producten op de bestellijst. Als tijdens onze bakwerkzaamheden de telefoon gaat, dan kan het zijn dat u te woord gestaan wordt door een van de deelnemers, die uw bestelling opneemt. Zij schrijven de bestelling in de agenda met naam en telefoonnummer van de klant. Als ze iets niet begrijpen, komen ze naar de begeleider, zodat het gesprek samen voortgezet kan worden. Een mooie vorm van maatschappelijke integratie!
 
We kunnen de door u gewenste producten ook invriezen, zodat u ze diepgevroren kunt afhalen. Indien u dit wenst, geeft u dit dan aan bij uw bestelling.

Bestellen

Voor het opgeven van uw bestelling kunt u contact opnemen via T 088 238 60 60 of per e-mail bakkerijmaasheim@adullamzorg.nl. U kunt hierbij ook onze bestellijst gebruiken! Om teleurstellingen te voorkomen, graag uw bestelling 4 dagen van tevoren doorgeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelde producten klaarstaan op de afgesproken datum en tijd. U kunt uw bestelling binnen de openingstijden afhalen; dat is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 15.45 uur.

Zelfstandig en creatief

De deelnemers van bakkerij De Likkepot zijn heel zelfstandig en creatief. Van al de producten die we maken in de bakkerij, is een receptenmap gemaakt. Voor een aantal deelnemers is een foto-receptenmap gemaakt. Zo kunnen ze aan de hand van foto’s een heel recept of een taart zelfstandig maken. Daarbij zijn de deelnemers in voor nieuwe producten; dit vergroot hun werkplezier doordat ze steeds nieuwe dingen leren. Ze stimuleren elkaar: als de één het nieuwe product onder de knie heeft, dan wil de ander dat ook kunnen.

Prachtig om te zien!

Bakkerij en chocolaterie De Likkepot onderscheidt zich door de flexibele manier van werken, maar ook door het meedenken met onze klanten. Bij ons winden we er geen doekjes om: wij staan voor 100% achter onze producten!
Adres en contactgegevens:
Projecten, die de maatschappelijke participatie bevorderen, fungeren als dependances onder de dagactiviteitencentra. Zo is bakkerij & chocolaterie De Likkepot een dependance van DAC Maasheim. Voor informatie over onze bakkerij & chocolaterie en al onze producten, kunt u vragen naar de begeleiding. Voor verdere informatie over deze locatie kunt u contact opnemen met Rieka de Frel-Krijgsman, locatiemanager, hadefrel@adullamzorg.nl.

Bakkerij & chocolaterie De Likkepot
Groeneweg 10
3297 LA Puttershoek
T 088 238 60 60
bakkerijmaasheim@adullamzorg.nl
Bel Bakkerij en chocolaterie De Likkepot
088 238 60 60

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie