Wonen bij Adullam is super!

Wonen bij Adullam is super!

Gerwin van Asselt, woont in de weekenden bij zijn ouders en door de week woont hij in Staphorst op Lindenheim. "Daar heb ik mijn eigen kamer waar ik slaap en daar heb ik ook mijn eigen kantoor. Daar ben ik heel blij mee!" De begeleiding helpt hem om zo zelfstandig mogelijk op Lindenheim te wonen.
Hij heeft een programmaboek die zijn evb’er voor hem heeft gemaakt. Hierin staat van elke dag wat en wanneer hij wat gaat doen. "Ook heb ik gesprekken met mijn evb’er en met andere begeleiding over hoe het die dag gegaan is of als ik ergens hulp bij nodig heb." Gerwin werkt bij de kangoeroes op Kinderboerderij Samenzó. “Ik geef antwoord als mensen vragen stellen over de Walibies. Dat zijn de kangoeroes.”
 
Een dag van Gerwin is meestal als volgt: na het opstaan maakt hij zich klaar om naar Horstheim te gaan. Van daaruit gaan ze gezamenlijk naar de kinderboerderij, waar ze de dag beginnen met een vertelling uit de Bijbel. Dan is het tijd om aan het werk te gaan; verven of voor de dieren zorgen.
"Om half 4 zit de werkdag er weer op en ga ik terug naar Lindenheim. Ik zet mijn spullen op mijn kantoor en kijk in mijn boek wat ik die dag ga doen. ’s Avonds ga ik soms op bezoek, bijvoorbeeld bij mijn gastgezin."
 
Gerwin vindt het wonen bij Adullam ‘super’. Hij vindt alles leuk. "Op het DAC vind ik het leuk dat we één keer in de twee weken samen zingen: de Koraalzangers." Gerwin vindt het fijn dat ze binnen Adullam samen bidden en danken voor het eten. "Ik vind het fijn om dit ’s avonds zelf te doen."
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie