Schoonmaken in de kerk is leuk!

Schoonmaken in de kerk is leuk!

Paula Verhagen werkt al 12 jaar op Waardheim. Paula woont nog bij haar ouders, overdag werkt ze op Waardheim.  "Ik werk daar omdat ik epilepsie heb en begeleid moet worden in het omgaan met veranderingen. Daarnaast kan ik heel veel dingen zelf, maar vind ik het fijn als er iemand is die mij kan helpen als dat nodig is en als ik het zelf even niet meer weet of zie zitten."
 
Paula werkt op een groep die huishoudelijke taken verricht. "Ik doe onder andere de vuile was ophalen, schone was rondbrengen, voorlezen op de kindergroepen, de vaatwasser in- en uitruimen, was vouwen, stofzuigen en dweilen. Daarnaast ga ik één keer in de vijf weken samen met andere deelnemers op donderdagochtend schoonmaken in de Oud Gereformeerde Gemeente in ’s-Gravendeel. Eén keer in de elf weken ga ik op woensdagochtend schoonmaken in de Gereformeerde Gemeente hier in Puttershoek. Dit is ook altijd erg gezellig en leuk." Op maandagmorgen mag Paula de telefoon van Waardheim opnemen. "Als iemand belt die iemand anders wil spreken, verbind ik die persoon door.”
 
"Mijn dagen zien er wisselend uit. Ik kom rond 9.00 uur op Waardheim aan en wordt om 15.30 uur weer opgehaald door een busje met chauffeur Rinus, waar ik veel lol mee heb." Paula vindt het werken bij Adullam leuk. Wel vindt ze het lastig om met veranderingen om te gaan. "Als er veranderingen zijn van leiding of andere veranderingen, vind ik het lastig om hier mee om te gaan. Gelukkig is er dan groepsleiding die mij helpt om hier mee om te gaan."
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie