Op de Kroonhoeve werken is leuk!

Op de Kroonhoeve werken is leuk!

Gerrit Kleijer woont sinds 2006 op Kroonheim. Gerrit woont op wooncluster Kwikstaart. "Daar heb ik het erg naar mijn zin." Gerrit is een jongeman met autisme en krijgt begeleiding bij het ordenen van zijn dagelijkse leven omdat hij hier moeite mee heeft. Hij werkt sinds kort op de Kroonhoeve. Deze activiteitenboerderij is in juni 2013 geopend en staat dichtbij Kroonheim. Ook doet hij overdag tuinwerkzaamheden en prikt hij vuil langs de weg in Uddel en omgeving. "Ik werk ook nog één dag in de week bij een bedrijf waar ik allerlei klusjes doe, zoals schoonmaken, stickers plakken en bladblazen.”

"Ik zorg voor pony Friso."

Gerrit vindt het wonen bij Adullam soms leuk en soms ook niet: "Ik vind het moeilijk om mijn handicap te accepteren."  Gerrit vindt tuinwerkzaamheden en vuilprikken leuke werkzaamheden. Op wonen vindt Gerrit het leuk om met de bus te rijden, te wandelen of te fietsen. "Vooral onverwachtse activiteiten en andere leuke dingen doen vind ik erg leuk."
 
Bij de vraag wat Gerrit van Adullam als organisatie vindt begint hij helemaal te glimmen, want hij vindt het een gewichtige vraag. Hij gaat er eens goed voor zitten en zegt dan: “Ik vind het heel goed geregeld allemaal. Alles loopt zoals het moet lopen. Vooral de verkopingen; er is nog nooit iets ernstigs gebeurd!”
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie