Genieten van de prachtige natuur

Genieten van de prachtige natuur

Bert woont sinds twee jaar op De 10 Domeinen in Uddel. Hij heeft een eigen appartement en krijgt begeleiding bij allerlei praktische dingen zoals huishoudelijke taken. Bert staat elke dag op tijd op om zich klaar te maken voor zijn werk. Hij gaat elke dag met het openbaar vervoer naar zijn werk. Overdag werkt Bert op een school. “Daar doe ik schoonmaakwerkzaamheden. Ik heb het er goed naar mijn zin.” Uit zijn werk gaat hij weer terug naar De 10 Domeinen. Na het avondeten mag Bert zelf weten hoe zijn avond eruit ziet. "Soms heb ik een rustig avondje en soms heb ik activiteiten van de kerk of andere dingen."
 
Het wonen bij Adullam vindt Bert prima: “Het is genieten van de prachtige natuur op de Veluwe.” Bert heeft bewust gekozen om binnen Adullam te willen wonen vanwege de identiteit: “Ik vind het belangrijk dat de Bijbelse waarden en normen uitgedragen worden en daarin vind ik dat Adullam zich duidelijk onderscheid. Ook vind ik het fijn dat ik met de begeleiding over het geloof kan praten, bijvoorbeeld naar aanleiding van een preek of tijdens een avondafsluiting.”
 
Bert geniet ervan om leuke en gezellige dingen met elkaar te doen: “Pas hebben we nog met een aantal bewoners meegedaan met de wandel 3-daagse in Uddel, dat was sportief en gezellig!”
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie