Alles op De Lindenhof is leuk!

Alles op De Lindenhof is leuk!

Jintie Tippe logeert regelmatig bij logeerhuis De Lindenhof. Soms een midweekje, maar ook wel eens een weekend. “Ik vind het erg gezellig op De Lindenhof.” Overdag werkt Jintie op Zorgboerderij Druivenstein en op woensdag in de kringloopwinkel De Horstenaar. “Het is fijn dat ik bij Adullam kan werken én logeren. Het leuke daarvan is dat ik veel logés ook al ken van mijn werk.”
 
Als Jintie van haar werk terugkomt op De Lindenhof, drinken ze eerst rustig koffie of thee. Tot aan etenstijd is er tijd voor ontspanning. Jintie: “Het eten is meestal lekker gekookt. Na het eten vertelt de leiding uit de Bijbel en zingen we samen psalmen. Daarna gaan we naar de winkel, een eindje wandelen of we blijven gewoon op De Lindenhof. Dan doe ik meestal weer iets voor mezelf zoals puzzelen of knutselen.” Jintie slaapt soms met iemand op de kamer en soms alleen. “Ik slaap het liefst alleen maar soms kan het niet anders en slaap ik samen met iemand op de kamer. Dat vindt ik dan ook wel weer gezellig.”
 
Het logeren op De Lindenhof vindt Jintie leuk. “Ik vind het gezellig om samen te logeren met kleinere kinderen omdat ik dan ’s avonds iets leuks kan doen bijvoorbeeld met scheerschuim spelen. Het is ook leuk dat de groep iedere keer weer anders is. Daarnaast is het fijn dat we in het weekend samen met de logés naar de kerk gaan.”
 
Jintie over Adullam: “Ze zorgen HEEL goed voor ons. Ik wil graag zeggen dat het hier heel leuk is en dat iedereen die dit leest ook moet komen logeren!”
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie