Het is bemoedigend!
Ruim 40 jaar was ik technisch medewerker in Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Zes jaar geleden ging ik met pensioen en al snel deed ik meer vrijwilligerswerk. Ik ben 70 jaar oud, getrouwd en woon in Rotterdam.

Door onze nicht en het vrijwilligerswerk op de verkoping was ik al bekend op Waardheim. Nu mag ik op logeergroep Zeekade koken. Elke keer is het een verrassing wie er nu weer aan het logeren is. Je gaat op den duur de mensen kennen. Op de foto ziet u Stefanie, die al met sleutel en bak klaar staat in de gang. Ze staat te trappelen van ongeduld om te helpen. We praten wat af en ondertussen gaan er veel aardappelen of groenten door haar hand. Anderen werken mee, stellen vragen of zingen een psalm. Psalm 42 is favoriet. Het is prachtig werk en ook bemoedigend, omdat deze jonge vrienden zo eenvoudig voor hun geloof mogen uitkomen. Soms op het moment dat ik zelf geen doorzicht heb. Worden als een kind, zo werkt de HEERE nog steeds, soms door een eenvoudig woord van een logé. Wat een zegen dat bij Adullam dit werk met al hun medewerkers gedaan mag worden.
Wil je ook vrijwilliger worden bij Adullam? Op welke manier ben jij betrokken bij Adullam? Wat kun jij betekenen als vrijwilliger? Wil je je vrije tijd op een zinvolle manier invullen? Zet je talenten in voor je medemens en meld je aan als vrijwilliger. Bekijk onze vacatures