Complex gedrag is ook een taal!

“Als je deze mensen – ondanks hun zeer moeilijke gedrag – een menswaardig bestaan geeft, bloeien ze op”

Bewoners wonen graag op onze locaties in Genemuiden, Uddel en Puttershoek. Om al onze bewoners de juiste zorg en begeleiding te kunnen bieden, hebben we mensen nodig met een bevlogen hart en vaardige handen.

Kom dit vak ervaren!

Onze bewoners ontmoeten je graag en vinden het erg leuk als je een dienst wilt meedraaien. Zo hebben al verschillende collega's de stap naar Adullam gemaakt. Volg jij ook?

Bel of app naar 06 37 18 40 23 of mail naar hr@adullamzorg.nl
 

Een greep uit de vacatures:

  • Meewerkend teamleider.  Van zingevende dagbesteding voor de bewoners tot het functioneren van de medewerkers: het valt onder jouw verantwoordelijkheid. De kwaliteit van de zorgverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Nieuwsgierig? Bekijk de vactures op Maasheim (Puttershoek), op Kroonheim dagactiviteiten (Uddel) of De 10 Domeinen (Uddel). 

  • Begeleider. Heb jij MBO 3 of 4? Als begeleider ben je naast directe dagelijkse begeleiding van de bewoners verantwoordelijk voor het coördineren van begeleiding en zorg van de bewoners. Vanuit identiteit werk je met de bewoners aan het ervaren van het gewone leven. Bekijk de vacatures van Maasheim of Kroonheim

Bekijk hier alle vacatures!

We doen het werk als een echt team!