Samen zoeken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen!
Werken in een logeerhuis? Dat is de leukste en meest afwisselende baan! Naast het ontlasten van ouder(s)/verzorger(s) proberen we er voor de logés op de Zeekade in Puttershoek altijd weer een gezellige week van te maken.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er nu iedere week ongeveer zes logés die we verdelen in twee groepjes, zodat we zoveel mogelijk afstand kunnen bewaren. Totaal hebben we ongeveer 65 logés. Gelukkig komen ze allemaal regelmatig logeren, zodat je ook echt een hechte band kunt opbouwen. Ondanks dat het niveau van onze logés heel divers is, houden we één doel voor ogen: samen zoeken naar de mogelijkheden ondanks de beperkingen. Dat zorgt voor uitdaging en maakt mijn baan waardevol. Samen met collega’s wordt er gekeken hoe we nog meer kunnen bereiken en nieuwe doelen kunnen behalen. Hoewel we een vast dagprogramma hebben, is er geen dag of week hetzelfde. Hierbij zijn onze vrijwilligers echt onmisbaar. We doen met elkaar de boodschappen, bakken iets lekkers, gaan een middagje bowlen of naar het strand; we genieten er allemaal van. Echt logeren!
Wil je ook werken bij Adullam? Wil jij een rol spelen in de verzorging en begeleiding van mensen met een beperking? Heb jij aandacht voor de mogelijkheden en het ontplooien van talenten van je medemens? Vind je het belangrijk om identiteitsgebonden zorg te verlenen? Bekijk onze vacatures