"Aan dit mooie werk heb ik mijn hart verloren."
Eén van de redenen waarom ik graag op Wilgenheim werk, is de goede balans in het team. Als medewerkers zetten we onze eigen kwaliteiten in. Dan wordt de bijdrage van een man in een ‘vrouwencultuur’ toch waardevol.

Ik vind het mooi om de betrokkenheid van de deelnemers te voelen, zoals bijvoorbeeld bij een tandartsbezoek. Ik beleef plezier in het werk wanneer ik samen met deelnemers dingen onderneem, zoals het gezamenlijk werken op de kinderboerderij of het maken van voorwerpen op de werkplaats. Het zijn mooie momenten als een deelnemer aan het einde van de dag tegen mij zegt dat het een fijne dag is geweest. Het is bijzonder om te zien hoe tevreden deelnemers zijn met kleine dingen. Ik kan hiervan leren.

Ik leer de deelnemers elkaar waarderen zoals we zijn. Dit doe ik door hier op een eenvoudige manier met hen over te praten. Daarnaast laat ik deelnemers tijdens dagopeningen en -sluitingen merken dat er ruimte en openheid is om samen te praten over het werk van de Heere. Vaak ontstaan hier mooie en eerlijke gesprekjes uit. Ik geef de deelnemers graag mee dat we hier op aarde last hebben van beperkingen, maar dat we door het genadewerk van God daar voor altijd van verlost kunnen worden.
Wil je ook werken bij Adullam? Wil jij een rol spelen in de verzorging en begeleiding van mensen met een beperking? Heb jij aandacht voor de mogelijkheden en het ontplooien van talenten van je medemens? Vind je het belangrijk om identiteitsgebonden zorg te verlenen? Bekijk onze vacatures