"Elke dag kijk ik ernaar uit om te gaan werken!"
Drie jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Adullam. Ik liep stage op Beekheim voor mijn SAW-opleiding. Ik was 18 jaar, maar na deze stage wist ik precies wat ik wilde, namelijk: werken bij Beekheim! Ik werk hier nu sinds augustus en het is echt helemaal ‘mijn ding’. Ik vind het heel erg leuk om met de bewoners goede gesprekken te voeren, hen te begeleiden in het dagelijks leven en activiteiten te doen die hen aanspreken. Ik kan dossiers inlezen om de bewoners te leren kennen, maar het is veel interessanter om het uit hun eigen mond te horen.

Wat ik zo bijzonder vind aan het werken bij Adullam is de identiteit. Op mijn vorige werk ontbrak dat en dán pas zie je hoe waardevol dat is. Ik kan niet álles voor de bewoners betekenen, maar er is er Eén Die dat wél kan. Dat mag ik hen dan ook vertellen en dat geeft zowel mij als de bewoners rust.Toen ik de bewoners vertelde dat ik op mijn vorige werk ging kijken, vroeg ik hen: “En, wat als ze mij nu terugvragen om daar te komen werken? Wat moet ik dan doen?” Daarop riepen ze in koor: “Nee, jij moet hier blijven!” Daar word ik zo blij van. Bij dit werk geef je heel veel, maar je krijgt er nog veel meer voor terug!
Wil je ook werken bij Adullam? Wil jij een rol spelen in de verzorging en begeleiding van mensen met een beperking? Heb jij aandacht voor de mogelijkheden en het ontplooien van talenten van je medemens? Vind je het belangrijk om identiteitsgebonden zorg te verlenen? Bekijk onze vacatures