"Leren en ontwikkelen zijn hier werkwoorden"
Per november 2019 ben ik aan de slag gegaan als meewerkend teamleider op Veldheim. Bij ons is het zó geregeld, dat je als teamleider vier dagen op de groep staat en één dag op kantoor werkt. Doordat we ook op de werkvloer staan, lopen we allemaal tegen dezelfde uitdagingen aan. Ik hoef niet te bedenken hoe anderen iets moeten doen.
Meestal hebben collega’s veel meer kennis dan ik; mijn taak is om dat de goede kant op te sturen, zodat we met elkaar goede zorg en begeleiding kunnen organiseren. Uiteindelijk is dát waarom we hier werken!
Veldheim trok mij, vooral gezien de vele mogelijkheden en uitdagingen die er liggen op diverse vlakken. Mede daardoor kan ik me verder ontwikkelen en dus mijn werk steeds beter doen. Adullam biedt daarvoor ook erg veel mogelijkheden qua interne (en externe) opleidingen en trainingen. Leren en ontwikkelen zijn hier werkwoorden. Tijdens onze sollicitatie is gekeken of onze kwaliteiten aanvullend waren. Toen is gebleken dat we mooi op elkaar aansluiten. Gelukkig niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Het werkt goed en we kunnen samen goed werk leveren.
Het activiteitenaanbod is erg divers. Zo is er voor bijna iedere zorgvrager wel een passende werkgroep, waar we zinvol werk (willen) doen. Hartelijk welkom om kennis te maken!
Wil je ook werken bij Adullam? Wil jij een rol spelen in de verzorging en begeleiding van mensen met een beperking? Heb jij aandacht voor de mogelijkheden en het ontplooien van talenten van je medemens? Vind je het belangrijk om identiteitsgebonden zorg te verlenen? Bekijk onze vacatures