We doen het werk als een echt team!
"Met veel plezier mag ik één van de groepen begeleiden, die dagelijks bij Teamasters in Alblasserdam aan het werk zijn. Mooi om te zien dat wat eerst onbekend en spannend was, steeds meer eigen is gemaakt. We doen het werk echt als een team.

Frans Jan zie ik gewoon genieten van het werk. Rustig en serieus verricht hij zijn taken, waarbij een verdiend compliment glunderend in ontvangst wordt genomen. Als we na het werk weer naar Wilgenheim rijden, is steevast zijn conclusie: “Ik heb héérlijk gewerkt!” Het werkt motiverend als ze hun ingepakte producten in de winkel terugzien. Daardoor verdienen ze ook echt de naam ‘medewerkers’! Het geeft als groepsleider veel voldoening dag aan dag met deze medewerkers op te mogen trekken en met elkaar het werk te doen!"

Wil je ook werken bij Adullam? Wil jij een rol spelen in de verzorging en begeleiding van mensen met een beperking? Heb jij aandacht voor de mogelijkheden en het ontplooien van talenten van je medemens? Vind je het belangrijk om identiteitsgebonden zorg te verlenen? Bekijk onze vacatures