receptenboek

Kook met me mee!

Kook met me mee! is een bijzonder receptenboek dat tot stand is gekomen op initiatief van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg. Het boek is gemaakt voor en door mensen die wonen en werken bij Adullam. De recepten in dit boek worden bereid met gezonde ingrediënten. Gezonde en lekkere recepten voor bijzondere mensen!

Het receptenboek bestaat uit drie hoofdstukken:
  1. Tussendoortjes
  2. Maaltijden
  3. Toetjes

Receptenboek aan de hand van foto's

Dit receptenboek is bijzonder omdat de recepten uitblinken in duidelijkheid, door prachtige foto’s, heldere stappen en een smaakvol resultaat! De duidelijkheid en de eenvoud van de recepten stimuleert mensen met een verstandelijke beperking om eten klaar te maken. Koken en bakken kan voor hen een mooie activiteit zijn in het dagelijks leven. Dit receptenboek is door zijn eenvoud zeer geschikt voor iedereen die het leuk vindt om samen of alleen lekker te koken en te bakken.

Daarom: Kook met me mee!

Dhr. A. Prins, Raad van Bestuur van Adullam, schrijft in de inleiding: "Dickie en Wim, die beiden bij Adullam wonen, zijn de twee winnaars van de prijsvraag. In dit boek wordt extra aandacht aan hen besteed. Hun bijdrage, die samen met een medewerker tot stand kwam, illustreert het doel van het boek: Samen werken aan een mooie activiteit: het bereiden van gezonde en lekkere voeding!"

Bekijk hier het eerste recept en krijg een indruk van dit fraai vormgegeven fotoreceptenboek!

Bestel nú dit fotoreceptenboek via de webshop!

Dit receptenboek/kookboek wordt uitgegeven door De Banier en is ook te koop in de reguliere boekhandel. Vanaf deze website betaalt u slechts € 9,95. Vul onderstaand formulier in, betaal veilig via iDeal en binnen één week ontvangt u dit mooie receptenboek in huis.


Receptenboek

Bekijk hieronder het eerste recept van het foto receptenboek. Klik op het voorbeeld hieronder om deze vergroot weer te geven.

Receptenboek aan de hand van foto's

Uitgeverij De Banier
ISBN: 978-94-029-0227-3
Druk: 1e druk
Pagina's: 140
Afmetingen: 30 x 32 x 1,5 cm (hoogte x breedte x dikte)
Prijs: € 24,95 nu via de webshop voor € 9,95

Bel Adullam
088 238 55 26

Verstuur
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie