5

Verzamelen en sparen

Het sparen van waardepunten is gratis en leuk om wat extra's te kunnen aanschaffen. Lees hieronder hoe u kunt meesparen.

Inzamelacties

Het recyclen en hergebruiken van materialen zijn goede voorbeelden van duurzaamheid. Adullam heeft dit ook zo verwoord in haar kernwaarden. Diverse comités, particulieren én Adullam-voorzieningen zamelen een grote diversiteit aan goederen in. Grotere apparaten worden door deelnemers gedemonteerd en gerecycled. Zegels of waardepunten worden ingeruild tegen nuttige goederen, die binnen Adullam goed gebruikt kunnen worden.

Wilt u betrokken raken bij het werk van Adullam? Meld u aan als inzamelpunt! Het is ook mogelijk om een nieuwe inzameling te starten: inzamelen van oude mobiele telefoons, inzamelen van lege drankblikjes, inzamelen van …

Neemt u gerust contact met ons op via steun@adullamzorg.nl.

Douwe Egberts-waardepunten

De Douwe Egberts-waardepunten zijn te vinden op de verpakkingen van Douwe Egberts, Pickwick, SENSEO en L’OR EspressO. Douwe Egberts-waardepunten zijn onbeperkt geldig. Gaat u ze ook inzamelen voor Adullam?

Vele kleintjes maken samen een grote!

U kunt de waardepunten per post opsturen of persoonlijk langsbrengen:

Air Miles

Air Miles sparen is gratis. De Werkgroep Fondsenwerving heeft een Air Miles-pas, die gebruikt wordt voor de diverse Adullam-voorzieningen. Air Miles vervallen na drie jaar. Zorg ervoor dat uw gespaarde Air Miles niet vervallen, maar boek deze over naar Adullam.
Wilt u weten waar u Air Miles kunt sparen? Kijk op de website www.airmiles.nl.

Samen sparen gaat sneller!

Het overboeken van Air Miles gaat als volgt:

Als u beschikt over een Air Miles-account, gaat u naar www.airmiles.nl en logt u in. Aan de onderzijde van de webpagina, in de blauwe balk, vindt u de keuze Overboeken; klik deze aan. Voer bij het overboeken dit nummer in: 172861519, t.n.v. J. van Velthuizen. Wilt u een bevestiging dat de overboeking van de Air Miles gelukt is, stuur dan een e-mail naar steun@adullamzorg.nl.

Als u geen Air Miles-account hebt, kunt u de Air Miles ook telefonisch overboeken. U belt dan met de klantenservice van Air Miles, T 085 00 222 09 en vraagt daar de Air Miles over te boeken naar kaartnummer 172861519, t.n.v. J. van Velthuizen. U heeft hiervoor uw eigen kaartnummer nodig.

Postzegels verzamelen

Wilt u postzegels verzamelen voor het goede doel? Of bent u op zoek naar die ene speciale postzegel? De heren Van Dam en Joosten verzamelen postzegels: gebruikt of ongebruikt, oudere of nieuwere, veel of weinig, u kunt ze naar één van hen opsturen.

Postzegels? Niet bij het oud papier doen, maar naar Adullam sturen!

De postzegels worden gesorteert en doorverkocht, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Adullam. Hebt u dus postzegels of postzegelalbums, geef ze dan af bij één van de Adullam-voorzieningen. U kunt ze ook rechtstreeks naar onderstaande personen opsturen:
  • Dhr. Van Dam, Koningin Wilhelminaweg 403, 3737 BD Groenekan;
  • Dhr. Joosten, Raadhuisplein 41-B, 3771 ER Barneveld, T 06 16 36 39 15. Hier kunt u ook ansichtkaarten en oude foto's inleveren.
Tip: als u postzegels voor Adullam wilt verzamelen, knip de postzegels dan ruim af (minimaal 0,5 cm rondom). Alle kapotte postzegels zijn namelijk alleen nog goed voor het oud papier.
Bel Adullam
088 238 55 26

Verstuur
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie