13

Bloembollen voor Adullam

Wat is er nu mooier dan in het voorjaar een bloem te zien opkomen waarvan u vergeten was dat u een bol gepoot hebt? Mooi toch? Het is nog mooier als deze bloembol door de deelnemers van Adullam zijn ingepakt, waardoor ze een zinvolle activiteit hebben. Vanaf dit jaar kunt u bij Adullam terecht voor maar liefst 8 prachtige bloemsoorten, zoals tulpen, narcissen en crocussen! 

De bloembollen worden ingekocht bij een bloembollenspecialist die zijn eigen bloembollen teelt. Op Wilgenheim zijn de bloembollen zorgvuldig voor u geteld en ingepakt. U kunt de bloembollen kopen bij een comité of verkooppunt in uw buurt. Door uw aankoop steunt u het werk van Adullam én biedt u de deelnemers een zinvolle activiteit.

Steun Adullam en zet uw tuin in bloei!

Let op:  Het bestelformulier voor een comité / verkooppunt bevindt zich onderaan de pagina!

Verkooppunten

U kunt de bloembollen vanaf september en oktober ophalen en betalen bij uw dichtstbijzijnde comité of verkooppunt. Ophalen kan tijdens de openingstijden of op aangegeven tijden, welke nog volgen.
De ophaalpunten zijn:

Bestelformulier particulieren

Vanaf D.V. mei 2019 kunt u de bloembollen bestellen. Bekijk ze hier!
Prijs per verpakking: € 2,75 en drie voor € 7.50.

Dit formulier is uitgeschakeld.

Bestelformulier voor comités / verkooppunten
Dit formulier is uitgeschakeld.

Zelf een actie starten?

Wilt u zelf een bloembollenactie starten? Dit kan op uw school of in uw familie/omgeving. Steun Adullam en neem contact met ons op via steun@adullamzorg.nl
Bel Adullam
088 238 55 26

Verstuur
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie