16

Steun door scholen

Op steeds meer scholen is het vaste prik: aan het einde van het jaar oliebollen verkopen ten behoeve van Adullam. Andere scholen geven de kinderen gelegenheid om kerst- en nieuwjaarskaarten te verkopen.

Op een eenvoudige manier leren kinderen om te gaan mét - en iets over te hebben vóór hun medemens met een verstandelijke beperking. Helemaal leuk is het als de bestverkopende klas een bezoek mag brengen aan één van onze voorzieningen.

Adullam op uw school

Naast de hierboven genoemde verkoopacties kunt u ons ook uitnodigen voor een gastles. Op het basisonderwijs kunnen we een algemene les houden over de omgang met mensen met beperkingen en het wonen en werken bij Adullam. Op het voortgezet onderwijs geven we daarnaast voorlichting tijdens het maken van studiekeuzen. Samen met De Schutse en Siloah werken we samen onder de projectnaam ‘werk vanuit je hart'. Hiervoor is een complete lesbrief samengesteld.

Elise uit groep zes kreeg een 9 voor haar spreekbeurt over Adullam! “De klasgenoten vonden het heel leuk!”

Lijkt het jou ook leuk om een spreekbeurt over Adullam te houden? Vraag dan een informatiepakket aan.

Met de klas naar Adullam

Al dan niet gekoppeld aan een (verkoop)actie nodigen we uw klas graag uit om eens bij ons te komen kijken. Kinderen kunnen dan met eigen ogen zien hoe het er in de praktijk aan toegaat. Ook kunnen ze meewerken met bepaalde werkzaamheden. Voor de kinderen is dit een educatief en verantwoord uitje en onze deelnemers genieten ervan om aan kinderen hun werk uit te leggen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Ingezameld geld overmaken aan Adullam?

Dit kan naar Stichting Zorg Adullam, Barneveld, IBAN NL83 RABO 0337 5866 91.

Bel Adullam
088 238 55 26

Verstuur
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie