12

Word vrijwilliger!

Binnen Adullam zetten veel vrijwilligers zich in ten behoeve van mensen met een verstandelijke beperking. Zonder al die vrijwilligers zouden de medewerkers niet díe zorg en aandacht kunnen bieden, zoals deze nu gegeven wordt. We zijn dan ook zeer dankbaar voor de inzet van deze vrijwilligers en blijven op zoek naar nog meer vrijwilligers.
 
Bij Adullam is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij je past. We hebben vrijwilligers nodig die zich op allerlei manieren willen inzetten. Je kunt kiezen uit vrijwilligerswerk mét cliënten (zoals wandelen en fietsen) of vóór cliënten (zoals strijken of schoonmaken). Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Samenwerken met vrijwilligers

Adullam heeft veel ervaring in het samenwerken met vrijwilligers. Vandaar dat we het belangrijk vinden om deze vrijwillige inzet professioneel vorm te geven. Na het aanmelden voor vrijwilligerswerk volgt altijd een kennismakingsgesprek. We bespreken de identiteit en visie van Adullam en stellen gezamenlijk vast welke werkzaamheden bij u passen. De werkzaamheden moeten altijd passen bij het enthousiasme en de wensen van de vrijwilliger.

Vrijwilliger worden kan altijd: we zoeken zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijdscategorieën!

We maken gezamenlijk afspraken en stellen een vrijwilligersovereenkomst op. We zorgen ervoor dat we in gesprek blijven over de uit te voeren werkzaamheden, zodat er aan beide kanten een plezierige samenwerking blijft. Van onze vrijwilligers horen we keer op keer hoeveel voldoening ze beleven aan het werken met en voor de medemens met een beperking. Naast deze voldoening ontvangen vrijwilligers een kilometervergoeding en een professionele werkomgeving.

Aanmelden als vrijwilliger

Wil je ook vrijwilliger worden bij Adullam? Wat kun jij betekenen als vrijwilliger? Wil je je vrije tijd op een zinvolle manier invullen? Zet je talenten in voor je medemens en meld je aan als vrijwilliger. Adullam heeft diverse vrijwilligers-vacatures, bekijk ze hier.
 
Nog niet helemaal overtuigd? Op deze pagina komen enkele vrijwilligers aan het woord.

Vrijwilligerswerk: voor cliënten én jezelf een verrijking!

Staat jouw favoriete activiteit er niet bij? En wil je toch graag iets betekenen voor je medemens? Neem contact met ons op via het formulier onderaan de pagina. Wij nemen dan weer contact met jou op en we bedenken iets passends!
Bel Adullam
088 238 55 26

Verstuur
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie