Projecten die financiële steun kunnen gebruiken
 • Extra aandacht voor de Bijbelse identiteit

  De overheid vergoedt de kosten voor identiteitsgebonden zorg en begeleiding niet. Ze mogen ook niet ten laste vallen van het reguliere zorgbudget omdat we willen voorkomen dat de aandacht voor identiteit ten koste gaat van andere zorg. Adullam vergoedt deels de kosten voor identiteitsgebonden zorg en alle indirecte kosten.
  Lees meer
 • Zorgverlening klaar voor de toekomst

  Verhuiskosten, extra personeelsinzet voor nieuwbouw of het in stand houden van kleine locaties, deze kosten mogen niet ten koste gaan van het reguliere budget voor zorg en ondersteuning van onze cliënten. Om onze deelnemers toekomstperspectief te blijven bieden, doen we een beroep op u.
  Lees meer
 • Vervoer vanwege identiteit

  Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.
  Lees meer
 • Betere werk- en ontspanomgeving

  Financiële ondersteuning is nodig om aan te kunnen blijven sluiten bij de behoeften van onze zorgvragers en om onze zorgverlening te verbeteren.
  Lees meer
Bekijk alle projecten
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie