Over dit project

Verhuiskosten, extra personeelsinzet voor nieuwbouw of het in stand houden van kleine locaties, deze kosten mogen niet ten koste gaan van het reguliere budget voor zorg en ondersteuning van onze cliënten. Om onze deelnemers toekomstperspectief te blijven bieden, doen we een beroep op u.
Hanneke van Panhuis werkt op dagactiviteitencentrum de Eliëzerhof. “Wat we goed vinden hier is, dat er kleine groepen zijn en dat ze werken met individuele programma’s en doelen voor elke cliënt, afhankelijk van zijn of haar mogelijkheden. Zo komen cliënten het beste tot hun recht. Aan Hanneke zien wij dat heel duidelijk. Hanneke leert meer en is zelfstandiger geworden.” aldus mevrouw van Panhuis.

Uw bijdrage gebruiken we om te investeren in onze werk- en leercentra. Onze deelnemers en de kinderen varen er wel bij!

Concrete doelen voor 2023

  • Extra management-inzet voor de nieuwbouw van dagactiviteitencentrum de Eliëzerhof in Nunspeet en de verhuizing van de groep in Krimpen aan den IJssel. Zij verhuizen van het schippersinternaat naar een basisschool.
  • KDC De Klimop ontvangt een bijdrage voor de relatief hoge afschrijvingslasten van het huidige gebouw. Hierdoor kunnen we de begeleiding blijven geven zoals deze kinderen nodig hebben.

Bekijk foto’s

Locatie(s): KDC De Klimop, DAC Wilgenheim, DAC Eliëzerhof

Deel op social media

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie