Over dit project

Kosten voor het bouwen van een webshop, studiedagen voor personeel, extra personeelsinzet voor nieuwbouw of het in stand houden van kleine locaties. Dit alles mag niet ten koste gaan van het reguliere budget voor zorg en ondersteuning van onze cliënten. Om onze deelnemers toekomstperspectief te blijven bieden, doen we een beroep op u.
Gerdiene werkt dagelijks op het dagactiviteitencentrum Bakkerij Veldheim in Ede. Hier bakt zij de lekkerste taarten en koeken die besteld worden via de webshop. Deelnemers zoals Gerdiene zijn trots op hun werk, voelen zich zéér verantwoordelijk en geven het maximale van hun kunnen. Dankzij uw bestelling gaan deelnemers aan het eind van de dag voldaan naar huis. Adullam heeft diverse dagactiviteitencentra waar cliënten gebruik maken van zinvolle dagbesteding vanuit Bijbels perspectief.

Draagt u (weer) bij zodat we deze werkomgevingen toekomstbestendig kunnen maken en houden?

Concrete doelen voor 2022

  • In 2022 zal een webshop worden gestart waarin alle dagactiviteitencentra hun producten kunnen aanbieden. Om de webshop uit te bouwen en bekendheid te geven buiten Adullam maken we kosten. Deze bestaan deels uit inzet van locatiemedewerkers, een introductie-campagne, presentatiemateriaal, herhalingsadvertenties en kosten voor bredere introductie.
  • Studiedag voor medewerkers met als onderwerp: ‘Zelfstandig en menswaardig vanuit een professionele begeleiding’.
  • Extra management inzet voor nieuwbouw dagactiviteitencentrum Eliëzerhof in Nunspeet
  • Extra inzet van begeleiders. Vanwege kleine groepen en onvolledige bezetting kan dit niet betaald worden uit de reguliere bekostiging.

Bekijk foto’s

Locatie(s): Alle Adullam locaties

Comités die zich hebben verbonden aan dit project

Hieronder vindt u een overzicht van alle comités die zich verbonden hebben aan dit project

Deel op social media

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie