Over dit project

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden centrum voor werk(en) en leren of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.
Adullam stelt speciaal ingerichte bussen beschikbaar om cliënten van en naar Adullam te brengen. Dankzij onze trouwe vervoersvrijwilligers uit de achterban kunnen we de kosten beperken. En onze cliënten blijven onderweg in hun vertrouwde sfeer. Dat geeft hen rust. Ongeveer 60% van de kosten wordt vergoed via zorggelden, 40% dus niet. Naast een extra bijdrage van de ouders, willen we graag samen met u de rest van de kosten voor onze rekening nemen. Doet u mee?

Het is mooi om iets voor een ander te betekenen. Dankzij uw steun of inzet als rijvrijwilliger kunnen onze cliënten gebruik maken van zinvolle dagbesteding binnen hun eigen identiteit. Draagt u (weer) bij?

Concrete doelen voor 2024

  • Onderhoud en vervanging van de gebruikte bussen
  • Alle overige vervoerskosten, zoals brandstof en belastingen, worden betaald

Bekijk foto’s

Locatie(s): Molenheim/Polderheim, Muiderheim, KDC De Klimop, KDC De Klimboom, DAC Kroonheim, Beekheim, Maasheim

Comités die zich hebben verbonden aan dit project

Hieronder vindt u een overzicht van alle comités die zich verbonden hebben aan dit project

Deel op social media

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie