Over dit project

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.
Pieter uit Kootwijkerbroek bezoekt dagelijks het Kinderdagcentrum De Klimboom in Barneveld. Elke ochtend staat een frisse vervoersvrijwilliger met een schone bus bij hem in de straat te wachten om Pieter naar Adullam te brengen. Aan het eind van de dag komt Pieter moe en voldaan thuis.

Dankzij uw steun kunnen cliënten uit het hele land gebruik maken van zinvolle dagbesteding binnen hun eigen identiteit. Draagt u (weer) bij?

Om cliënten van en naar Adullam te brengen, is vervoer nodig. Adullam komt ouders hierin tegemoet met speciaal voor dit doel ingerichte bussen. Om de kosten te beperken, zetten diverse vervoersvrijwilligers uit onze achterban zich in. Zo blijven cliënten ook onderweg in hun eigen vertrouwde sfeer. Dat geeft hen rust. Ongeveer de helft van de kosten wordt vergoed via zorggelden. Naast een extra bijdrage van de ouders vragen we ook om uw financiële steun.

Concrete doelen voor 2022

  • De gebruikte bussen kunnen onderhouden worden en indien nodig schaffen we een nieuwe bus aan.
  • Alle overige vervoerskosten, zoals onderhoud en brandstof, worden betaald.

Bekijk foto’s

Locatie(s): DAC Veldheim, Kroonheim, KDC De Klimop, KDC De Klimboom, Beekheim, Maasheim

Deel op social media

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie