Een moment geduld...

Filter op thema

Filter op locatie

Kies een locatie

Filter op provincie

Kies een provincie

Projecten

Wat hebt u over voor identiteitsgebonden gehandicaptenzorg? Helpt u nieuwe zorgplaatsen realiseren, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen bij Adullam kunnen laten wonen? Maakt u het mogelijk dat Adullam door kan ontwikkelen, om zodoende de gehandicaptenzorg verder te verbeteren? Zonder uw bijdrage kan Adullam geen goede zorg blijven geven.

Projectenoverzicht

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die uw steun kunnen gebruiken. U kunt kiezen voor een project wat u aanspreekt. Of u kiest ervoor om de voorziening in uw regio te steunen. Met deze projecten betrekken we u bij het werk van Adullam en vragen we om uw steun!

Welk project krijgt uw steun?

Bekijk onze projecten

Extra aandacht voor de Bijbelse identiteit

Om aan te sluiten bij de Bijbelse levenswijze van de zorgvragers blijft Adullam extra aandacht geven aan de toerusting en handvatten voor dit belangrijke aspect van de begeleiding.
Lees meer

Zorgverlening klaar voor de toekomst

Gericht op de toekomst worden op diverse locaties belangrijke aanpassingen gedaan. Daarvoor zijn soms verbouwingen nodig. Zo blijft de zorg en begeleiding ook in de toekomst betaalbaar.
Lees meer

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.
Lees meer

Het welbevinden van de zorgvrager: uw zorg?

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoeften van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Lees meer

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie