Website geheel vernieuwd!

Website geheel vernieuwd!

Geplaatst op 07-01-2014 in: Algemeen

De geheel vernieuwde website is live! Door het responsive design is de website te bezoeken via pc, tablet en mobiel. “De nieuwe website geeft op een professionele en aantrekkelijke manier de Adullam-organisatie weer”, aldus de heer A. Prins. De heer Prins, Raad van Bestuur van stichting Adullam, verrichte de openingshandeling tijdens de nieuwjaarsreceptie voor het personeel. De site www.werkenbijadullam.nl geeft een goed beeld van wat werken of vrijwilligerswerk bij Adullam inhoud.
 
De realisatie van deze website is een opzet naar een integrale website die fungeert als platform tussen de Adullam-organisatie, cliënten en hun ouders/verzorgers, werknemers en vrijwilligers, comités en verkooppunten. Ook de reguliere website-bezoeker krijgt een compleet beeld van Adullam. 

Samenwerking

In een fijne samenwerking tussen Adullam, vormgever en realisatie hebben we een prachtige website neer kunnen zetten als communicatieplatform voor medewerkers, cliënten en de achterban. Na de introductie van het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijl hebben met name de offline zaken (huisstijl, Adullam contact, folders) in de afgelopen jaren aandacht gekregen. Niet alleen omdat dat de meeste prioriteit had, maar zeker ook omdat online activiteit de nodige voorbereiding vraagt en het uitwerken veel tijd kost om tot een goed presterende en werkende website te komen.
 
Evenals het ontwerp van de huisstijl heeft Studio Spankracht uit Ede het design van de website ontworpen. Arjan Griffioen van Studio Spankracht: “Het hele proces begint bij de inventarisatie van wensen. Na het functioneel ontwerp volgde voor ons het grafisch ontwerp. Allereerst voor adullamzorg.nl, en vervolgens voor de website werkenbijadullam.nl. We hebben in het ontwerp rekening gehouden met de diverse devices waarop een website tegenwoordig getoond kan worden. Denk aan tablet of smartphone. Ook moest alles uiteraard passen bij de huisstijl, herkenbaar voor Adullam.”
 
De technische realisatie is uitgevoerd door Gopublic. Jurjen van Houwelingen van Gopublic: “Gopublic is een internetbureau uit Amsterdam met in het bijzonder kennis van charitatieve en non-profit instellingen. Bij Adullam hebben we een prachtige website ontwikkeld die vooral ook goed draait op mobiel en tablet. We hopen het komende jaar verdere functionaliteiten uit te rollen, waaronder het online doneren en een afgesloten omgeving voor comités.”

Mocht u onverhoopt onvolkomenheden tegenkomen op de website, dan kunt u dit melden bij Jan van Velthuizen, jvanvelthuizen@adullamzorg.nl.
 

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie