Webshop Bakkerij Veldheim live

Webshop Bakkerij Veldheim live

Geplaatst op 04-05-2022 in: Algemeen

Bakkerij Veldheim beschikt sinds kort over een heuse webshop. U kunt hier allerhande heerlijke producten bestellen die u vervolgens kunt afhalen. Verras uzelf en neem de proef op de som. Bakkerij Veldheim is een onderdeel van Stichting Zorg Adullam, waar mensen met een beperking met plezier werken aan mooie en smakelijke producten. Dagelijks werken gemiddeld zes deelnemers onder leiding van begeleiders Jacco Mulder en Marlene Tanis in de professionele Bakkerij Veldheim, Ede.

Wanneer u bij Bakkerij Veldheim een taart bestelt, dan weet u twee dingen zeker. De deelnemers kúnnen dit werk en zij voeren hun taken héél nauwgezet uit. Zij geven het maximale van hun kunnen. U zult het zelf ervaren. De ambachtelijke appeltaarten bijvoorbeeld zijn hoog, glanzend en met keurige reepjes belegd. “Kunstwerken,” noemt een deelnemer zijn appeltaarten.

Onze deelnemers voelen zich zo verantwoordelijk voor hun taak. Ze zijn ons soms tot voorbeeld.

Professionele Bakkerij Veldheim in Ede

De deelnemers hebben professionele apparatuur tot hun beschikking. Grote bakkersovens staan tegen de wand, in het midden werken de bakkers aan lange, steriele rvs-werktafels. De professionele apparatuur maakt hun werk makkelijker en dat moet ook haast wel, want in een gemiddelde week gaan hier soms 40 taarten de deur uit. Dan is het fijn als je de beschikking hebt over grote ovens, een deegmachine en een slagroommachine. 

Uw bestelling geeft een ander betekenis

Uw bestelling draagt eraan bij dat mensen met een beperking in de regio Ede binnen een veilige setting zinvolle dagactiviteiten kunnen ontplooien. Zo laat Adullam haar deelnemers zoveel mogelijk het dagelijks leven ervaren, passend bij hun behoeften en hun mogelijkheden. 

Onze deelnemers geven het maximale van wat ze kunnen.

Dankzij uw bestelling voelen onze deelnemers zich gewaardeerd. En u ontvangt er heel lekkere taarten voor die niet onderdoen voor die van de banketbakker. 

Bestel nu bij Bakkerij Veldheim in Ede!

Maak ook kennis met de heerlijke taarten van Bakkerij Veldheim in Ede. Maak het uzelf gemakkelijk, smul samen met familie en vrienden en weet dat aan het eind van een werkdag blijde, voldane cliënten weer naar huis gaan. 

Bestel twee dagen van te voren via de webshop: www.bakkerijveldheim.adullamzorg.nl Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie