Visie Adullam goed te zien in kwaliteitsrapport

Visie Adullam goed te zien in kwaliteitsrapport

Geplaatst op 19-10-2018 in: Algemeen

De zorgkantoren spraken donderdag 18 oktober jl. hun waardering uit voor de wijze waarop de visie en identiteit binnen Adullam naar voren komen in het kwaliteitsrapport. Ook over de inhoud en opzet waren ze te spreken.
In de toekomst zullen onze cliënten meer betrokken worden bij het opstellen van het rapport. De zorgkantoren zien namelijk graag terug hoe het beleid in de praktijk functioneert en wat onze cliënten daarvan merken.
 
Het gesprek tussen de vierzorgkantoren en Adullam vond plaats op ons werkcentrum Veldheim te Ede. Met een rondgang door het werkcentrum kwam naast het rapport de praktijk aan de orde. Met een aantal deelnemers werd gesproken over het werk buiten Veldheim. Een mooi voorbeeld waar deze deelnemers enorm van genieten en waarbij Adullam op praktische wijze invulling geeft aan haar strategische doelstelling: ‘meer met de samenleving’. 

Welzijn

Het welzijn van de cliënt staat of valt met een stabiele omgeving en goede randvoorwaarden, waaronder professionele inzet van de orthopedagoog. De moeite om goed personeel te vinden zien de zorgkantoren ook bij andere zorgorganisaties. Tijdens het gesprek is toegelicht  hoe Adullam hier op in speelt, zoals de investering in het Gildeleren. Van medewerkers mag verwacht worden dat de zorg en begeleiding goed en veilig is georganiseerd. De zorgkantoren waren vooral benieuwd hoe de medewerkers daar zelf tegen aan kijken en of ze elkaar daarop aanspreken.
 
Er moet blijvend gewerkt worden aan verbeteringen en daarbij is het kwaliteitsrapport een goed instrument. De uitdagingen en besproken suggesties door de zorgkantoren en  Adullam komen in het volgende kwaliteitsrapport weer aan de orde.

Klik hier om het kwaliteitsrapport te lezen. Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie