Vakgroep orthopedagogiek

Vakgroep orthopedagogiek


“Uniek en historisch dat we behandelaars in dienst hebben,” noemt Jan-Dirk Meijering, Manager Zorg bij Adullam, de opzet van een compleet nieuwe afdeling van orthopedagogen. Het is de eerste afdeling met een bijzondere specialisatie.
Sinds de zomer heeft Adullam haar eigen behandelaars in dienst. Twee vaste orthopedagogen zijn nu aan het werk. Op bijna alle locaties is er ruimte voor nog meer orthopedagogen. Het nieuwe team komt voort uit Adullams beleid om het aantal ingehuurde professionals omlaag te brengen en met zoveel mogelijk vaste medewerkers te werken. “Overigens met alle waardering voor de externe krachten die zich jarenlang hebben ingespannen voor onze organisatie,” benadrukt Meijering.

Visie vertolken 

Meijering: “Een eigen afdeling was al langer een droom. Vaste gezichten zijn goed voor onze cliënten. Het ervaren van het gewone leven en de behandeling zijn een belangrijke factor in onze zorg. Daar horen collega’s bij die gedreven zijn en hun deskundigheid vanuit onze zorgvisie (naar het ASBM-model) vormgeven. Met vaste medewerkers zijn de omstandigheden hiervoor optimaal.”

Lees hier het hele artikel! Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie