Nieuwsoverzicht

Centraal bureau Adullam officieel geopend

Geplaatst op 14 oktober 2015 in: Algemeen

Vrijdag 9 oktober is het “Centrale Adullam-huis” van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg officieel geopend. Dat gebeurde door het doorknippen van een ballonnenlint door dhr. J.A. Liefaard, lid Raad van Toezicht samen met Johanna Wesselink met behulp van een enorme schaar.
Lees meer

Kom alles te weten over Adullam

Geplaatst op 11 september 2015 in: Algemeen

U bent allen hartelijk welkom om ons open huis te bezoeken! We nodigen alle zorgvragers, hun vertegenwoordigers, Adullam-medewerkers, kerkenraden, donateurs, leveranciers en alle andere belangstellenden van harte uit.


Lees meer

Nieuwbouw Muiderheim officieel geopend

Geplaatst op 04 september 2015 in: Algemeen

Instelling Muiderheim te Genemuiden is officieel geopend. De burgemeester van de gemeente Zwartewaterland, ing. E.J. Bilder, verrichte de openingshandeling door de grote toegangspoort te openen. Hierna onthulden echtgenotes van de leden van de Raad van Toezicht en enkele medewerkers een beeldengroep waarin David als schaapherder is uitgebeeld (een tafereel uit de Bijbel).
Lees meer

Zorgvragers waarderen cliëntervaringsonderzoek

Geplaatst op 04 augustus 2015 in: Algemeen

Activiteitenboerderij De Veldhoeve ligt in het mooie gebied tussen Ede en Veenendaal. Een ideale locatie om de mooie uitslag van het cliëntervaringsonderzoek te bespreken met de heer B. van Kleef (49) en Willemien van Ravenhorst-Groeneveld (21).
Lees meer

Zorg en onderwijs onder één dak

Geplaatst op 09 juli 2015 in: Algemeen

Een passende combinatie van onderwijs, zorg en begeleiding voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking is met ingang van schooljaar 2016/2017 mogelijk in Barneveld en de regio eromheen.
Lees meer

Jaarbeeld: ondersteuning en betrokkenheid van groot belang

Geplaatst op 09 juli 2015 in: Algemeen

Adullam is in 2014 gestart met een beleidingsmodel ASBM. Dhr. Prins, Raad van Bestuur, schrijft in zijn voorwoord van het Jaarbeeld hierover: "ASBM staat voor het herstel van het gewone leven van de zorgvragers, een gewoon leven van zelfzorg, wonen, werken, kerkgang, Bijbellezen en omgaan met familie en vrienden."
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie