Nieuwsoverzicht

Hoornbeeck College en Adullam gaan op unieke wijze welzijnprofessionals opleiden

Geplaatst op 22 May 2018 in: Algemeen

Op donderdag 17 mei ondertekenden dhr. A.G. Blonk van het Hoornbeeck College, dhr. A. Prins van Adullam en mw. T. Harmsen van het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-bb) een samenwerkingsovereenkomst, die als doel heeft om studenten op de werkvloer op te leiden.
Lees meer

Adullam en Talen Tools werken samen!

Geplaatst op 20 November 2017 in: Media

Talen Tools werkt vanaf begin deze maand samen met de deelnemers van Horstheim! Talen Tools heeft mensen nodig die montage- of inpakwerk willen doen en Horstheim is op zoek naar zinvolle dagbesteding voor hun cliënten.


Lees meer

Kinderdagcentrum van Adullam verhuist van Staphorst naar Zwolle

Geplaatst op 19 September 2017 in: Algemeen

Na de samenwerking met de Rehobothschool in Barneveld, gaat Adullam met ingang van D.V. september 2017 samenwerken met de Eliëzer- en Obadjaschool in Zwolle.
Lees meer

Instelling Maasheim officieel geopend

Geplaatst op 08 September 2017 in: Algemeen

Een lang verwachte wens mocht in vervulling gaan. Vandaag heeft de officiële opening van de locatie Maasheim in Puttershoek plaatsgevonden. Burgemeester mr. drs. A.J. Borgdorff van de gemeente Binnenmaas heeft samen met de bewoners de openingshandeling verricht.
Lees meer

Training ‘Leiderschap in ontwikkeling’ succesvol afgerond

Geplaatst op 24 March 2017 in: Algemeen

‘Veel geleerd’, ‘Direct toepasbaar in de praktijk’ en ‘Aansluitend bij de identiteit van Adullam’. Zomaar een aantal reacties die klonken tijdens de afsluiting van de training ‘Leiderschap in ontwikkeling’.
Lees meer

Adullam tekent 7-jarige overeenkomst met De Heer Software

Geplaatst op 20 January 2017 in: Algemeen

Na een zorgvuldig doorlopen ECD-selectietraject heeft Adullam besloten het ECD PlanCare van De Heer Software in te voeren. Hiertoe hebben A. Prins, Raad van Bestuur bij Adullam, en M. de Visser, directeur bij De Heer Software, gisteren een overeenkomst ondertekend.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie