Nieuwsoverzicht

Het kwaliteitsrapport van Adullam

Geplaatst op 28 May 2018 in: Algemeen

“Het is een prachtig uitgevoerd rapport geworden, waar niet alleen vanuit ‘de afdeling kwaliteit’ maar vanuit de gehele organisatie op een bevlogen wijze aan is gewerkt.” De heer Prins, Raad van Bestuur, van Adullam heeft het over het kwaliteitsrapport 2017 van Adullam. Dit rapport is opgesteld naar aanleiding van het KwaliteitsKader gehandicaptenzorg: een vereiste binnen de sector.
Lees meer

De strategie doe je samen!

Geplaatst op 23 May 2018 in: Algemeen

“Adullam laat vanuit een Bijbelse levensovertuiging mensen deelnemen aan het gewone leven, door, met de samenleving, passende ondersteuning te organiseren.” Deze krachtige omschrijving is een resultaat van intensieve samenwerking in het afgelopen jaar.
Lees meer

Hoornbeeck College en Adullam gaan op unieke wijze welzijnprofessionals opleiden

Geplaatst op 22 May 2018 in: Algemeen

Op donderdag 17 mei ondertekenden dhr. A.G. Blonk van het Hoornbeeck College, dhr. A. Prins van Adullam en mw. T. Harmsen van het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-bb) een samenwerkingsovereenkomst, die als doel heeft om studenten op de werkvloer op te leiden.
Lees meer

Adullam en Talen Tools werken samen!

Geplaatst op 20 November 2017 in: Media

Talen Tools werkt vanaf begin deze maand samen met de deelnemers van Horstheim! Talen Tools heeft mensen nodig die montage- of inpakwerk willen doen en Horstheim is op zoek naar zinvolle dagbesteding voor hun cliënten.


Lees meer

Kinderdagcentrum van Adullam verhuist van Staphorst naar Zwolle

Geplaatst op 19 September 2017 in: Algemeen

Na de samenwerking met de Rehobothschool in Barneveld, gaat Adullam met ingang van D.V. september 2017 samenwerken met de Eliëzer- en Obadjaschool in Zwolle.
Lees meer

Instelling Maasheim officieel geopend

Geplaatst op 08 September 2017 in: Algemeen

Een lang verwachte wens mocht in vervulling gaan. Vandaag heeft de officiële opening van de locatie Maasheim in Puttershoek plaatsgevonden. Burgemeester mr. drs. A.J. Borgdorff van de gemeente Binnenmaas heeft samen met de bewoners de openingshandeling verricht.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie