Nieuwsoverzicht

Kinderdagcentrum verhuist van Staphorst naar Zwolle

Geplaatst op 13 december 2016 in: Algemeen

Na de samenwerking met de Rehobothschool in Barneveld, gaat Adullam met ingang van D.V. september 2017 samenwerken met de Eliëzer- en Obadjaschool in Zwolle. Het kinderdagcentrum, onderdeel van Horstheim in Staphorst, verhuist naar het terrein van de Obadjaschool aan de Willem Barentszstraat in Zwolle.
Lees meer

Werk vanuit je hart

Geplaatst op 28 november 2016 in: Algemeen

Ieder mens is waardevol, ook mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Werken met je beperkte medemens, is werken vanuit je hart. En er zelf heel veel voor terugkrijgen.
Lees meer

Instelling Puttershoek heet Maasheim

Geplaatst op 26 oktober 2016 in: Algemeen

Vanmiddag is tijdens een informele bijeenkomst met cliënten, ouders en personeel de nieuwe naam voor instelling Puttershoek onthuld. Uit de 59 ingediende namen is gekozen voor ‘Maasheim’. Maasheim is de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, dagactiviteitencentrum Waardheim en logeerhuis De Mantelienge.
Lees meer

Brede School in Barneveld geopend

Geplaatst op 13 oktober 2016 in: Algemeen

Samen met kinderen van de Rehobothschool en kinderdagcentrum De Klimboom heeft de burgemeester van Barneveld, dr. J.W.A. van Dijk, de brede school officieel geopend. Adullam en de Rehobothschool zijn enthousiast over de samenwerking tussen zorg en onderwijs.
Lees meer

'De Klimboom’ nieuwe naam voor KDC Veldheim

Geplaatst op 02 september 2016 in: Algemeen

De nieuwbouw is afgerond, er wordt volop gewerkt aan het verhuizen en de inrichting, de overeenkomsten zijn getekend: de Rehobothschool en Adullam starten vanaf dit schooljaar de brede school aan de Schoutenstraat in Barneveld.
Lees meer

DOEN voor Adullam voor de tweede keer een succes!

Geplaatst op 29 maart 2016 in: Algemeen

Met veel enthousiasme hebben ruim 400 vrijwilligers zich ingezet! Op alle locaties hebben vrijwilligers hun beste beentje voorgezet.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie