Nieuwsoverzicht

Genieten van een boswandeling

Geplaatst op 03 januari 2017 in: Algemeen, Media

Een wandeling in het bos, een etentje in de kerkzaal of een dagje eropuit met de deelnemers van Muiderheim in Genemuiden. Dat zijn momenten waar meewerkend teamleider intensieve zorg Elma de Visser (22) mooie herinneringen aan bewaard. „Op dergelijke momenten zie je hoe goed de relatie tussen medewerkers en bewoners is.”
Lees meer

Van automonteur naar begeleider

Geplaatst op 03 januari 2017 in: Algemeen, Media

Na 16,5 jaar als automonteur gewerkt te hebben, ging het roer om. Inmiddels werkt Wim van Leeuwen (40) alweer zeven jaar bij Adullam. Vol trots vertelt hij over ‘zijn’ jongens, de bakkerijgroep op locatie Maasheim in Puttershoek.
Lees meer

Je staat er niet alleen voor

Geplaatst op 03 januari 2017 in: Algemeen, Media

Heleen Wisse (31) is sinds juni locatieleider van Dagactiviteitencentrum Wilgenheim in Alblasserdam. Daarvoor werkte ze twaalf jaar als (coördinerend) begeleider bij Dagactiviteitencentrum Waardheim in Puttershoek. Ze heeft de verantwoordelijkheid voor bijna 50 cliënten en 15 medewerkers.
Lees meer

Kinderdagcentrum verhuist van Staphorst naar Zwolle

Geplaatst op 13 december 2016 in: Algemeen

Na de samenwerking met de Rehobothschool in Barneveld, gaat Adullam met ingang van D.V. september 2017 samenwerken met de Eliëzer- en Obadjaschool in Zwolle. Het kinderdagcentrum, onderdeel van Horstheim in Staphorst, verhuist naar het terrein van de Obadjaschool aan de Willem Barentszstraat in Zwolle.
Lees meer

Werk vanuit je hart

Geplaatst op 28 november 2016 in: Algemeen

Ieder mens is waardevol, ook mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Werken met je beperkte medemens, is werken vanuit je hart. En er zelf heel veel voor terugkrijgen.
Lees meer

Instelling Puttershoek heet Maasheim

Geplaatst op 26 oktober 2016 in: Algemeen

Vanmiddag is tijdens een informele bijeenkomst met cliënten, ouders en personeel de nieuwe naam voor instelling Puttershoek onthuld. Uit de 59 ingediende namen is gekozen voor ‘Maasheim’. Maasheim is de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, dagactiviteitencentrum Waardheim en logeerhuis De Mantelienge.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie